Nuhanen startti kävi kalliiksi sarja-avauksessa

Nurmon Jymy – FBC Turku 5-3 (3-0, 1-1, 1-1)

Jymy tiedettiin hyväksi vastahyökkäysjoukkueeksi ja yhtä hyvin tiedostettiin ennakkoon omat hankaluudet pelien alussa, mutta niin vain peli oli jo 3-0 ekan vartin jälkeen. Beecee ei kuitenkaan luovuttanut missään vaiheessa ja toisessa erässä oli hyvät saumat kääntää ottelun kulku. Valitettavasti vain Atte Kurkikangas onnistui toisessa erässä keltapaidoista maalinteossa, vaikka tekopaikkoja oli useampaankin osumaan niin tasaviisikoin kuin ylivoimallakin. Kotijoukkueen ylivoima puolestaan toimi heti mahdollisuuden saadessaan ja Matias Mäenpää illan kolmannellaan siirsi kotijoukkueen jälleen kolmen maalin johtoon.

Päätöserän kolmannella minuutilla Sami Tuominen tarjoilee hienosti poikkisyötön Miika Hämäläiselle, joka tuo maalillaan turkulaiset kahden maalin päähän. Vain pari minuuttia myöhemmin Matias Kallion kuti painuu helpohkosti Jymy-vahti Aki Karjalaisen kainalosta sisään ja näin peli muuttui maalin peliksi. Valitettavasti tämän lähemmäksi ei enää päästy ja kotijoukkue viimeistelee loppuluvut tyhjiin.

– Pettymys kauden avauksesta on todella kova. Vaikka ei meidän mittarilla pelattu millään tavoin sellaista matsia mihin olemme kykeneväisiä, niin voidaan puhua silti hukkaan heitetystä mahdollisuudesta. Viimeiset 40 minuuttia olivat meiltä ok-tason sählyä, mutta se ei tällä sarjatasolla riitä, vaan esityksen on oltava ehjä. Nyt huono startti ja laaduttomuus maalipaikoissa veivät meiltä käytännössä 3 pistettä, kommentoi FBC Turun päävalmentaja Juuso Silen pelin jälkeen.


– Jos positiivisia etsii, niin nyt voittoon uskottiin koko joukkueen keskuudessa viimeiseen asti ja asenne kirivaiheessa oli loistava. Antaa uskoa tulevaan, että ehjän kuusikymppisen avulla voidaan voittaa tällä kaudella paljon matseja, jatkoi Silen.


FBC Turun seuraava peli on ensi lauantaina Happeen vieraana Jyväskylässä. Kauden ensimmäinen kotiottelu puolestaan keskiviikkona 27.9. Nokian KRP:n saapuessa Kupittaalle. Liput ja kausikortit tuttuun tapaan Tiketistä.