Oilers tarjosi lisää oppirahoja

Oilers – FBC Turku 7-5 (0-3, 2-2, 5-0)

Beecee oli sunnuntaina Espoossa voitossa kiinni päätöserän alkuun asti, mutta hieman kyseenalaisesti Pyry Kauppiselle tuomittu 2+2 minuutin rangaistus ja Matias Veikkolan hattutemppu käänsi pelin lopulta Oilersille. Jos perjantaina tuskailtiin oman tehottomuuden kanssa, niin nyt oltiin kaksi erää kliinisen tehokkaita omissa paikoissa ja lyötiin öljymiehet oikein kunnolla siltaan. Pelissä oli paljon hyvää, mutta ei lohduta yhtään, kun pinnoja ei nyt saatu mukaan matkaan. Niukasta tappiosta voittoon on kuitenkin tuskaisen pitkä matka, joka pitää muistaa.
– Lähellä, mutta niin kaukana. Noudatettiin yhteistä pelisuunnitelmaa hyvin, ja peli-ilme oli kiitettävällä tasolla (vrt Ervi). Vielä toistaiseksi maksellaan oppirahoja, mutta takaisinmaksun aika tulee kyllä vielä ,kommentoi päävalmentaja Mikko Stenfors bussissa paluumatkalla.


Ensi perjantaina jatketaan kotona kauan odotetun ekan derbyn merkeissä ja siitä lisää ennakointia tulossa viikolla nettisivuillemme sekä someen. Liput tähän peliin kannattaa hankkia ennakkoon Tiketistä.