Oilersin prässi toisessa erässä oli myrkkyä

Oilers – FBC Turku 10-4 (1-1, 5-0, 4-3)

Beecee alotti maanantaina Espoossa varsin pirteästi ja paremmalla viimeistelyllä olisi voinut johtaa avauserän jälkeen. Nyt onnistumiset jäi hyvästä käännöstä syntyneeseen Aaro Ollikaisen kauden avausmaaliin, jonka kotijoukkue onnistui tasoittamaan myös varsin oivaan vastaiskumaaliin.

Toisen erän alkuun Oilers nosti karvaustaan ja tähän ei keltainen sukellusvene löytänyt purkukoodia. Neljännestä maalista voi jossitella isona tuomarivirheenä, kun nyt selkeä Santeri Lindforsin maassa pelaten antama syöttö jäi viheltämättä. Päävalmentaja Juuso Silen haastoi tuomion, joka olisi pitänyt videotarkistuksestakin nähdä, mutta ei nyt havaittu kun kotijoukkueen ohjaaja kelaili nauhalta kaikkea epäoleellista puuduttaen tuomariparin näkökyvyn. No lopputuloksena turkulaisjäähy ja kotijoukkue laittaa ylivoimalla illan viidennellä osumalla pelin henkisesti pakettiin ennen ottelun puoliväliä. Ei tämä virhe varmasti peliä nyt ratkaissut, mutta olisi sitä omalla ylivoimalla ollut helpompi viritellä kiriä 1-3 tilanteessa, kuin nyt hässäkän lopputuloksena syntyneestä 1-5 tappioasemasta.

(Kuva: Ruudun ottelulähetyksestä)

– Ensimmäinen ja kolmas erä oli hyvää salibandya. Toisessa loppui pelirohkeus etenkin paineenpurussa ja lopputuloksen voi lukea huomisesta Turun Sanomista. Numerot ehkä vähän valehtelevat, mutta toisaalta se tärkein, eli kolme pistettä jäi joka tapauksessa Espooseen. Bussimatka voidaan vielä surkutella, mutta sen jälkeen alkaa kova fokus todella tärkeään ensi viikkoon, summasi FBC Turun päävalmentaja Juuso Silen illan annin.

Ensi viikko on todellakin tärkeä ja antaa suuntaa vahvasti loppukauteen. Kupittaalle saapuu vieraaksi kaikki päävastustajat: EräViikingit maanantaina, LASB perjantaina ja vielä Nurmon Jymy sunnuntaina. Sanomattakin on selvää, että näistä peleistä on nyt pinnoja raavittava ja mihinkään muuhun ei voi olla tyytyväinen.

Ottelusta tarjolla jälleen maalikoostetta Ruutu-palvelussa ja lisää Roosa Vilkasen ottamia ottelukuvia löytyy FBC Turun kuvapankista.