OLS synkensi Beeceen ahdinkoa

FBC Turku – OLS 2-9 (1-3, 0-2, 1-4)

Kaksi kauden aiempaa kohtaamista OLS:ia vastaan oli ollut tasaisia, mutta tämä kolmas ei jättänyt jossiteltavaa. Alussa Beecee tuli vielä Sami Tuomisen maalilla 1-1 tasoihin ja pääsi heti perään ylivoimalla hakemaan johtomaaliakin, mutta lopputuloksena OLS:n tehomiehen Luukas Hyvärisen (4+2) iskemä alivoimamaali. Erän loppuun Hyvärinen iski toistamiseen ja toisen erän alkuun naulasi hattutempullaan nauloja kotijoukkueen arkkuun. Tappioputki on ohentanut valitettavasti selkärankaa ja lauantain peli näytti sen jälleen tylysti.

– Alla oli hyvä treeniviikko ja ilmapiiri joukkueen sisällä oli hyvin itsevarma ja rento. Pelin alkaessa näistä ei kuitenkaan ollut tietoakaan ja mm. pelikuri sekä mentaliteetti olivat todella heikolla tasolla. Nyt aloitetaan runkosarjan viimeinen rupeama ja lähdetään hakemaan mahdollisimman hyviä asetelmia kevään liigakarsintoja ajatellen, kommentoi FBC Turun päävalmentaja Juuso Silen pelin jälkeen.

Sunnuntuina Muhosen bussi kuljettaa joukkueen Seinäjoelle, jossa vastassa SPV. Peliveljillä on takana vahva peli maanantailta jolloin se kylvetti kotonaan KRP:tä. Toisaalta pari päivää aiemmin Oilers oli latonut kuusitoista maalia seinäjokisten verkkoon.

Lauantain maalit on jälleen nähtävissä Ruutu-palvelusta.