Otteluruuhkan keskellä oleva miesten edustusjoukkue isännöi tuplaviikonloppua

Lauantaina kotijoukkueen vieraaksi saapuu O2 Jyväskylästä. Jos edellistä peliä Kirkkonummen Rangersia vastaan mainostettiin kärkipelinä, niin sitä on myös tämä. O2 majailee sarjataulukon neljäntenä, neljä pistettä sarjakärki Beeceetä perässä. Isänpäiväksi saadaan vieraita pohjoisesta, kun LNM saapuu Turkuun.

Beecee on pelannut hienon alkukauden ja on toistaiseksi ilman varsinaisen peliajan tappiota. Divarin runkosarja on vähemmän yllättäen tänäkin vuonna äärimmäisen tasainen. Kahdeksan kärkijoukkuetta on 5 pisteen sisällä toisistaan ja notkahduksiin ei otteluruuhkassa ole liiemmin varaa hyvästä alusta huolimatta.

O2 saapuu Turkuun kahden pelin voittoputkessa, ja seurantaan kannattaa ottaa Markus Manninen, joka on alkukauteen tehtaillut varsin mukavat 15 (14+1) tehopistettä. Kotijoukkueesta hyökkäystrio Havia-Tuominen-Kuikka pelasi keskiviikkona varsin ehjän kokonaisuuden, ja tehoja on toimituksen tietojen mukaan odotettavissa myös lauantaina. Huomion arvoista on myös, että Kasperi Kantonen pelaa ensimmäisen ottelunsa entistä seuraansa vastaan. Tekeekö maalin? Tuulettaako? Onko konfetit (joukkueen Instagramista lisätiedot) jo siivottu keskiviikolta? Näihin saamme vastauksen lauantaina.

Limingan Niittomiesten alkukausi on lähtenyt käyntiin hieman tahmeasti. Sarjataulukossa sijoitus on toiseksi viimeinen ja mikäli Niittarit aikovat pudotuspeleihin yltää, niin pistesarake tarvitsee pikaisesti täydennystä. Paras pistemies on Pääkallonkin sivuilta tutuksi tullut journalistiopiskelija Eerik Lukkari. Yhdeksän pelin jälkeen tehot ovat 6+5. Limingan riveissä on myös liigajoukkue OLS:sta paluun punaisiin tehnyt sähäkkä laitahyökkääjä Mika Heiskanen. Kovassa otteluruuhkassa oleva Beecee tulee hyvin mahdollisesti kierrättämään kokoonpanoaan, joten kovin yllättävää ei olisi esimerkiksi nuoriso-osaston Abudu & Rautio esiintyminen kotiyleisön silmien edessä.