Ottelutauolta revanssi tähtäimessä

Miesten edustusjoukkue palaa ansaitulta ottelutauolta ja lähtee kevätkauden mittelöihin sarjan piikkipaikalta. Tämän vuoden ensimmäisen ottelun vieraaksi sunnuntaina saapuu ÅIF, joka vei kauden aiemman keskinäisen kohtaamisen.

Beeceen kausi on edennyt vahvasti, kun takana on jo 17 kauden 26:sta runkosarjaottelusta. Kaksitoista kolmen pisteen voittoa ja sarjan piikkipaikka on hyvä saldo tässä vaiheessa, mutta peliä tulee luonnollisesti kehittää jatkuvasti kohti kevään tärkeimpiä otteluita. Joukkueen esitykset ovat olleet tasaisia, mutta ainakaan tiedotusosasto ei usko, että kauden parasta olla vielä nähty. Kokoonpanon leveys on ollut kauden teema ja tästä selkeänä osoituksena on myös jokaisen pelaajan plusmerkkinen tehotilasto. Joukkueen viimeisin ottelu pelattiin 27.12., kun välipäivien kärkikamppailusta SaiPan vieraana haettiin tyylikäs voitto.

Vieraaksi saapuva ÅIF taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta ja löytyy pudotuspeliviivan tuntumasta sijalta 9. Joukkueen vuoden ensimmäinen ottelunsa päättyi tappioon, joten varmasti mielenkiintoa voittokantaan pääsemiseen löytyy riittämiin. Sipoolaisten pörssikärjestä löytyy kokenut Atte Huovinen (15+11), Patrik Korpiniemi (7+14), Matias Kuisma (9+8), Markus Mitikka (7+8) sekä Petri Kuitunen (7+8).

Beecee on hävinnyt tällä kaudella varsinaisella peliajalla kaksi ottelua ja toisen näistä Sipoossa marraskuisena torstai-iltana. Tällöin peli eteni ÅIF:n pelisuunnitelman mukaisesti ja vieraat tuhlailivat ensimmäisessä erässä maalintekopaikkojaan kotijoukkueen ollessa kliinisen tehokas ottelun edetessä. Vielä 10 minuuttia ennen loppua ero oli vain maalin verran, mutta lopun maalien myötä voitto jäi selkein 7-3 lukemin kotijoukkueelle. Sipoon ylpeys puolustaa keskustan tiiviisti, sen vastahyökkäykset lähtevät hanakasti ja ovat varmasti sarjan vaarallisimmasta päästä.

Sunnuntaina kaukalossa nähdään siis hyvin levännyt ja varmasti motivoitunut Beecee. Ottelun alku määrittää varmasti pelin kuvaa ja siihen oletettavasti panostetaan erityisen paljon molemmissa leireissä.

Seuraa heitä:

FBC Turku: Malik Abudu. Pienemmällä vastuulla alkukaudesta operoinut seuran oma juniori (s. 2002) on viime aikoina parantanut otteitaan ja kasvattanut rooliaan ottelu ottelulta. Vauhdikkaasti pelaava vasen puolustaja on iskenyt kahdessa edellisessä ottelussa maalin.ÅIF: Patrik Korpiniemi. Viime kaudella liigassa tehot 9+3 iskenyt juniori (s. 2003) on tällä kaudella ehtinyt iskeä ykköskentän vasemmassa laidassa jo tehot 7+14. Ja mikäs siinä iskiessä, kun vierellä operoi Divarin kaikkien aikojen pistepörssistäkin varmasti melko korkealta löytyvä kaksikko Atte Huovinen & Matias Kuisma.

FBC Turku – ÅIF su 10.1. klo 18:30, Kupittaan palloiluhalli

Koronarajoituksista johtuen ottelu pelataan ilman yleisöä. Ottelu lähetetään kuitenkin suorana
Solidsport-kanavallamme, tervetuloa mukaan!