P13-poikien kausi käyntiin Mynämäellä

P13-poikien kausi alemmassa haastajasarjassa käynnistyi 19.10. Mynämäen Hani-Hallissa. Kauden avauspelissä vastaan asettui Paimion Ruoska ja toisessa ottelussa Punkalaitumen Kunto.

Ensimmäinen ottelu Ruoskaa vastaan oli FBC:n näytöstä ja peli päättyi murskalukemin 13-1 kolmannen erän neljännellä minuutilla. FBC:n pistehirmuna toimi Anton Salminen, joka nakutti ottelusta tehot 5+3. Myös Joel Johansson oli huippuvireessä ottelussa tehoilla 3+0. FBC:n maalia vartioinut Tarmo Jalonen sai 14 torjuntaa.

Toisessa pelissä PunKu osoittautui aavistuksen kovemmaksi vastustajaksi. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä ja erätauolla lähdettiin 2-3 tappioasemassa. Toisen erän alun kolme salamamaalia kuitenkin käänsi ottelun Punkaharjun eduksi ja hyvästä taistelusta huolimatta ottelu päättyi lopulta 4-9 tappioon. FBC:n maalilla torjuneet Tarmo Jalonen (1. ja 3. erä) ja Taneli Hakamäki (2. erä) keräsivät molemmat 10 torjuntaa. Anton Salminen jatkoi pistenikkarointiaan osallistumalla joukkueen jokaiseen maaliin ja keräsi tehot 1+3.

Kauden avausotteluiden jälkeen FBC on yhdeksän joukkueen sarjataulukossa 7. sijalla ja kausi jatkuu 16.10. Huittisten Tahto Areenalla, jossa vastaan tulevat SBS Wirmo ja Uudenkaupungin USB.