P13-poikien vastuuturnaus taputeltu

P13-poikien kausi alemmassa haastajasarjassa jatkui 12.2. vastuuturnauksessa Sport Gardenissa. Tällä kertaa FBC:tä vastassa olivat Paimion Ruoska ja Punkalaitumen Kunto.

Aamun ensimmäinen peli Ruoskaa vastaan alkoi FBC:n osalta vahvasti. Ensimmäinen erä päättyi FBC:lle 3-0 ja vaikka Ruoska pyrki peliin mukaan toisen erän alun salamamaalilla, pysyi FBC kuskin paikalla ottelun loppuun saakka. Ottelun lopputuloksena voitto FBC:lle lukemin 8-5.

Päivän päättäneessä FBC:n toisessa pelissä PunKua vastaan FBC taisteli loistavasti ja maaleja tehtiin vuorotahtiin aina kolmannen erän alkuun saakka. Ottelun viimeiset 10 minuuttia kääntyivät kuitenkin PunKun eduksi ja ottelu päättyi lopulta FBC:n 4-9 tappioon.

Vastuuturnauksen jälkeen FBC on sarjataulukossa 4. sijalla. Kausi jatkuu 5.3. Pöytyällä.

FBC:n A. Salminen pääsi yrittämään maalia huippupaikasta PunKua vastaan.