PÄÄTÖSERÄN KIRI TOI PISTEEN

FBC Turku – Jymy 5-6 vl. (1-1, 0-3, 4-1, 0-0)

Beeceelle on tällä kaudella tullut paha tapa sössiä pelit otteluiden kakkoserissä. Tänäänkin olisi ollut tarjolla paljon enemmän, mutta pari melko turhaa jäähyä oli viedä pelin kokonaan Nurmolle, kun se parilla ylivoimaosumalla pääsi toiselle erätauolle jo kolme maalia karussa.

Päätöserän alussa Antti Hopeanaula herätti toivon kipinää kiristä, mutta Elmeri Haveri illan kolmannellaan ehti sen vielä kertaalleen sammuttaa. Viimeiselle kympille kotijoukkue sai kuitenkin viritettyä vielä uuden vaihteen. Aaro Ollikaisen ja Verneri Tuonosen osumilla tultiin maalin päähän, mutta tasoitusmaalin teko tuntui haastavalta vaikka paikkoja siihen syntyi useita. Juuso Forsmannin laukaus viivasta vihdoin löytää perille asti 52 sekuntia ennen täyttä aikaa. Molemmilla oli jatkoajalla paikkansa ratkaista peli, mutta rankkareissa Jymy oli selvästi parempi ratkoen sen kolmeen pariin puhtaasti 3-0. Näin Jymy katkaisee oman tappioputkensa ja vie kaksi pinnaa mukanaan Pohjanmaalle. Beeceelle karvas rankkaritappio oli toinen peräkkäinen.

Pisteiden saalistus ei ensi viikonloppuna ainakaan tästä helpotu, kun ensin perjantaina kohdataan sarjakärjessä porskuttava TPS vierasottelussa Kupittaalla ja sitten sunnuntaina isännöidään moninkertaista mestari Classicia Tampereelta.

Ottelun maalikooste on nähtävissä Ruutu-palvelussa.
Valmentajien kommentit pelin jälkeen:

”Peliin valmistautuminen meni nappiin ja oltiin heti alusta lähtien hyvin perillä kaverin vahvuuksista ja heikkouksista. Saatiin luotua joukkueen kanssa suhteellisen ehjä kokonaisuus, mutta valitettavasti jäähyboksia tuli kulutettua liian paljon. 5vs5 pelissä oltiin etenkin kolmannessa erässä valovuosi edellä, mutta se ei valitettavasti tuottanut kuin lohdutuspalkinnon. Pelillinen ja mentaalinen käyrä osoittaa nyt ylös ja ollaan pelejä seuranneille toivottavasti viimeistään nyt todistettu, että pelataan oikeassa sarjassa. Nyt parin päivän henkinen lepo salibandysta ja haalarit heitetään niskaan taas maanantaina.”

Juuso Silen, FBC Turku

”Tiukka vääntö. Täytyy nostaa BeeCeelle hattua että nousivat väkisin tasoihin kolmannessa erässä. Olen tyytyväinen että saatiin voitto pitkästä aikaa.”

Jarmo Eteläaho, Nurmon Jymy