Perjantai on turkulaisen salibandyn juhlapäivä

Kupittaan palloiluhalli tulee perjantaina täyttymään turkulaisesta salibandyväestä, kun FBC Turku ja TPS kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa miesten F-liigassa. Beeceen isännöimään ekaan derbyyn on lippukauppa käynyt kiihtyvää tahtia pelipäivän lähestyessä ja liput kannattaakin hankkia ennakkoon Tiketistä, jolla varmistat paikkasi katsomossa ja samalla välttää suurempaa jonottamista.

– Tässä kohtaa tietysti kauden isoin peli. Joukkue on jo pitkään mehustellut derbyllä ja nyt se vihdoin koittaa. Halli täyteen, mahdollisimman paljon ääntä yleisöstä ja lähdetään nauttimaan maan parhaimman kaupungin salibandytarjonnasta, tiivistää FBC Turun kapteeni Jussi Hoikkala.Tätä derbyä on jouduttu odottamaan yli kuusitoista pitkää vuotta, sillä joukkueet ovat viimeksi virallisissa sarjapeleissä kohdanneet toisensa keväällä 2006 silloisessa 1.divisioonan länsilohkossa. Peli silloin Samppalinnan palloiluhallissa päättyi Tepsin 2-6 voittoon. Tämän kyseisen kauden päätteeksi Beecee tippui 2.divisioonaan ja Tepsi sijoittui neljänneksi runkosarjassa, jonka voitti turkulainen AFC Campus. Seuraavalla kaudella TPS Salibandy nousi Salibandyliigaan ja FBC Turku sitten heti perään kuusitoista kautta myöhemmin nykyiseen F-liigaan.

– Joo onhan tätä kieltämättä odotettu ”muutama” kausi. Urheilu on elämysbisnestä ja nämä tapahtumat ovat sellaisia, jotka antavat syksyn pimeyden keskellä virtaa. Hankalien koronavuosien jälkeen on hienoa, että nyt saadaan ottaa yleisöä lehterit täyteen. Suosittelen kaikille lippujen ostoa ennakkoon Tiketistä, joka nopeuttaa sisäänpääsyä lippuluukulla. Ruuhka tulee olemaan melkoinen, joten kannattaa tulla ajoissa, jotta pääsee näkemään pelin alusta asti, neuvoo FBC Turun manageri Antti Vääri peliin saapuvia.FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenfors on omalla pelaajaurallaan edustanut molempia seuroja ja Tepsin alakerrassa luutii hänen pikkuveljensä maajoukkuepakki Lauri Stenfors. Monenlaisia tunteita on siis varmasti derbyn alla, vaikka valmentajat yleensä sortuvatkin perusjargoneihinsa peli muiden joukossa jne, niin vanhempi Stenfors tekee nyt poikkeuksen:

– Ai että! Todella hieno ilta kyllä tulossa. Pieni ja piskuinen FBC Turku haastaa kahdenkymmenenneljän Suomenmestaruuden (eniten koko f-liigassa) ison ja mahtavan TPS:n. Tepsissä on kaikki mahdollinen Suomen terävintä kärkeä. Maajoukkuepelaajista valmennukseen. Mustavalkoisten fysiikkavalmennuskin on kokemusperäisesti todettu hyväksi, koska hänet on rekrytty FBC Turun organisaatiosta oikeaoppisesti liigakauden kynnyksellä.

– Tilanne on meidän näkökulmasta ihanteellinen. Ei mitään hävittävää, ja Tepsille kaikki muu kuin kolme pistettä olisi puhdas katastrofi. Summa summarum: Älä hae työpäivän jälkeen lähikaupasta sipsia ja dippiä Ruudun lähetystä varten, vaan osta tiketti ja saavu Kupittaan pyhätölle!

Lue myös TPS Salibandyn ennakkoa: Olli Laine ja TPS valmiina ensimmäiseen miesten paikallisotteluun 16 vuoteen – “Hieno ilta tulossa!”

Ottelun tulospalveluun pääset tästä.

OTTELUINFO:

Liput otteluun suositellaan ostamaan ennakkoon ja paikan päälle kannattaa saapua ajoissa.
Ovet Kupittaan palloiluhalliin aukeavat klo 17.30.

Liput FBC Turun kotiotteluihin ennakkoon Tiketistä.
Yksittäislippu 14,00 €
Opiskelijat ja eläkeläiset 7,00 €
Lapset (7-15 v.) 7,00 €
Lapset alle 7 v. ilmaiseksi

Kausikortti runkosarjan kotiotteluihin: 99,00 €
(sis. 16 kpl kotiottelua + FBC Loiston 10 kpl runkosarjan kotiottelua)

Liput ennakkoon TÄSTÄ ja kausikortit puolestaan TÄSTÄ. Tiketissä myytävät kortit ovat kaikki digitaalisia, mutta jos haluaa perinteisen pahvisen kausikortin, niin niitä myynnissä kotiotteluidemme lipunmyynnissä.

FBC Turun jäsenkortti oikeuttaa vapaaseen sisäänpääsyyn F-liigan runkosarjan kotiotteluihin. FBC Turun jäsenen mukana tuleva huoltaja 7,00 € .