PERJANTAINA ESPOOSEEN JA LAUANTAINA ISÄNNÖIDÄÄN PELIVELJIÄ

Jälleen on edessä Beeceellä kahden ottelun tiukka viikonloppu. Perjantaina vieraillaan ensin Indiansin vieraana Otaniemessä ja vajaa vuorokautta myöhemmin lauantaina on pallo uudelleen keskellä Kupittaalla, kun SPV saapuu kylään.

Kauden alussa keltainen sukellusvene johti Otahallilla ekan erän jälkeen, mutta Indians käänsi pelin toisessa erässä vakuuttavasti itselleen. Kauden toisessa kohtaamisessa Kupittaalla kotijoukkue kompastui kauden perisyntiinsä eli tehottomuuteen, kun avausmaali syntyi vasta vajaa neljä minuuttia ennen loppua ilman maalivahtia pelatan.

Viime sunnuntaina Happeen vieraana ottelun eka puolituntinen oli lupauksia herättävä ja toivottavasti saadaan hyvät asiat siitä siirrettyä tulevaan viikonloppuun, vaikka ei taaskaan täysin ehjällä rosterilla päästä haastamaan.

Alla päävalmentaja Mikko Stenforsin mietteitä ennen viikonloppua:

Millainen peli on Espoossa luvassa?

– Indians haluaa tunnetusti pitää pallokontrollia ja määrittää pelin virtausta. Meidän pitää olla kärsivällisiä pallottomana ja pitää vastustaja mahdollisimman paljon pois pallolta, sillä pallo on huomenna vallan väline.

Kauden ekaa SPV-peliä ei halua kukaan muistella, mutta viimeksi oltiin Kupittaalla pelissä hyvin mukana ja pienet asiat käänsi pelin vieraille. Miten saadaan jänne kestämään nyt täydet 60 minuuttia kovavireisiä seinäjokisia vastaan?

– Paljon ollaan jumpattu ja kipuiltu ehjän läpiviennin kanssa. Tämän vuoden puolella on kehitystä tapahtunut, ja vahva usko on että tulevana viikonloppuna saadaan ehjä läpivienti peleihin.

Perjantain peli on tuttuun tapaan nähtävissä Ruutu+ palvelusta ja lauantain SPV-peliin pystyt puolestaan ostamaan liput ennakkoon Tiketistä.