Perjantaina LASB ja sunnuntaina ErVi Kupittaalle vieraaksi

FBC Turulla on viikonloppuna edessä runkosarjan viimeiset kotiottelut, kun perjantaina isännöidään LASBia ja sunnuntaina Kupittaalle saapuu EräViikingit. Perjantain vastukselta on Beeceellä koossa kauden kohtaamisista neljä pinnaa, kun lokakuun alussa LASB kaatui Kupittaalla 3-2 lukemin, joka onkin keltapaitojen ainoa kolmen pinnan voitto. Joulukuun lopussa Beecee oli toistamiseen ottamassa Lahdessa kolmea pinnaa, mutta LASB tuli aivan lopussa tasoihin ja voitti lopulta pelin rankkareissa.


– Vahva uskomus että viihtyisä peli tulossa, kun kummallakaan joukkueella ei ole tarvetta olla varovaisia eikä varmistella mitään. Meillä on iso tavoite voittaa loppurunkosarjan pelit, jotta saadaan hyvä vauhti karsintapeleihin, ennakoi FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenfors ennen perjantain peliä.

Beeceellä on edessä kauden päätteeksi F-liigakarsinnat, kun kolmanneksi viimeisenä olevaan Nurmon Jymyyn on eroa yhdeksän pistettä. Peleissä on kuitenkin vielä siinä mielessä panosta, että seitsemän pistettä edellä olevan sunnuntain vastuksen EräViikinkien ohittaminen on vielä mahdollista, mutta se vaatii lopusta peleistä voittoja ja ErVi ei niitä enää saa saada. EräViikingit on vielä voittamatta, kun se käänsi kauden avauspelin Kupittaalla ja joulukuussa voitto lipesi Kurren pojille Vantaan Energia Areenalla vasta jatkoajalla.

Liput viikonlopun molempiin peleihin voit ostaa tuttuun tapaan Tiketistä.