Runkosarjan viimeiseen kotiotteluun vieraita Jyväskylästä

Viimeisiä viedään runkosarjan osalta ja lauantaina on FBC Turulla edessä runkosarjan viimeinen kotiottelu O2-Jyväskylää vastaan. Kotijoukkueella on pakkovoiton paikka ajatellen pudotuspelien kotietua, mutta myös vierailla on pelissä isot panokset kun se taistelee vielä SaiPan kanssa tasapisteissä viimeisestä pleijaripaikasta. Runkosarjan ekan kohtaaminen Jyväskylässä tasainen jonka Beecee lopulta vei 4-6 lukemin. Nuorentuneen Amppariryhmän kausi on ollut nousujohteinen ja viimeisen kymmenen ottelun kuntopuntarissa se on ollut sarjan toiseksi eniten pisteitä kerännyt ryhmä.

Millaisin ajatuksin kotijoukkue sitten lähtee lauantain kamppailuun. Kysytäänpäs jälleen päävalmentaja Mikko Stenforsin mietteitä alla:

Hyvä voitto torstailta alla Soittorasiasta, vaikka rosteri oli nyt ohkanen. Millaisin ajatuksin O2-Jyväskylän kimppuun?

– Kova vastustaja vastassa lauantaina. Hyvin pitää pelata että pistepussi saa lisää täytettä. Hienoa pelata kotona taas.

Jyväskylässä peli oli tiukka Lokakuun alussa, mutta kääntyi sitten lopulta meille. Millaisia muistoja tästä pelistä?

– Oli itseasiassa aika erikoinen peli, edellisenä päivänä pelattiin LNM:n vastaan pohjoisessa ja otettiin kuokkaan. Hyvä tasonnosto O2:sta vastaan ja kairattiin hyvät vieraspisteet.

Miltä joukkueen terveystilanne näyttää nyt ennen huomista?

– Trendi terveystilanteen suhteen ollut sama koko kauden eli rikkinäisenä lähdetään. Korona verottaa joukkuettamme jaksottain, mikä tuo välillä harmaita hiuksia päävalmentajan päähän. Mutta siihen asti kun 10 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia saadaan pelille niin lähden aina luottavaisin mielin otteluun.

Nostapas taas molemmista joukkueista taas seurattavat yleisölle ja miksi juuri heitä kannattaa seurata.

– Pallovarma Teemu Lintunen kotijoukkueesta ja vieraista taiteilijasielu Niko Ilmonen

OTTELUINFO:

Liput:
Yksittäislippu 10,00 €
Opiskelijat ja eläkeläiset 5,00 €
Lapset alle 15v. 5,00 €
Lapset alle 4v. ilmaiseksi

Liput ennakkoon täältä: https://fbcturku.eventiolive.fi/

FBC Turun jäsenkortilla vapaa sisäänpääsy ja FBC Turun jäsenen mukana tuleva huoltaja 5 €

Ottelussa noudatetaan viranomaisten antamia koronapandemiaan liittyviä turvallisuusmääräyksiä. Saavuthan peliin kasvomaski kasvoillasi ja vain terveenä. Muista myös turvavälit sekä huolehdi käsihygieniasta.

SOLIDSPORTIN STREAM:
Mikäli et pääse Kupittaalle jännäämään, niin ottelusta on myös suora striimi tarjolla Solidsportin kanavaltamme: https://solidsport.com/fbcturku-miehet

TULOSPALVELU:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/240985/yhteenveto