Sarjakärki M-Team lauantaina Kupittaalle

Divarin kärkipaikalla porskuttava M-Team Helsingistä saapuu FBC Turun lauantai-iltapäivän vieraaksi Kupittaalle. Asetelmat peliin ovat kutkuttavat, kun Beeceellä on pelissä lähes pakkovoiton paikka, sillä muuten sarjan kärkisijat karkaavat liian kauaksi. Pleijareiden kotiedun saavuttaminen voi mennä myös mennä hankalaksi, mikäli pistepottiin ei tule roimasti täydennystä viikonloppuna. Sunnuntaina turkulaisryhmä matkaa Joensuuhun Josban vieraaksi peliin joka siirtyi kotijoukkueen koronatapausten vuoksi tähän viime lauantailta.

Kauden avauskohtaamisessa Ruskeasuolla oli M-Team 5-2 luvuin parempi ja jotenkin Beeceen esitys jäi silloin todella pahasti piippuun. Nöyrästi mutta nälkäisenä lähtee kotijoukkue haastamaan sarjakärkeä pelissä jota ei kannata yleisönkään nyt missata, kun jälleen päästään katsomoon ja vieläpä parhaaseen katseluaikaan.

Mitä tuumii FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenfors lauantain haasteesta, niin kysytäänpä taas.

Beeceen pelaaminen oli marraskuussa jo lupauksia herättävää ja joukkue marssi voitosta voittoon, mutta MM-kisa- ja joulutauon jälkeen on ollut nyt vaikeampaa. Mistä näet tämän johtuvan?

– Pitempi tauko tuli meidän näkökulmasta huonoon aikaan, mutta ei näille voi mitään ja näiden taakse ei voi mennä. Tammikuu starttasi harjoittelun suhteen loistavasti, mutta viimeisten viikkojen aikana rakas ystävä korona on laittanut kapuloita rattaisiin niin harjoittelun kuin pelaamisenkin suhteen. Mutta kuten sanoin, tämä on kaikille sama ja näillä mennään. Toivotaan että loppukausi päästään vetämään ehjästi, ja pyritään ajoittamaan kuntopiikki kevään tärkeimpiin matseihin.

Lauantain vastustaja M-Team kohdattiin Lokakuun lopussa Helsingissä. Silloin avauserän jälkeen johdettiin peliä 0-2, mutta kaksi jälkimmäistä erää kirjattiin kotijoukkueelle puhtaasti 5-0 ja pisteet jäi Helsinkiin. Mikä silloin meni pieleen?

Ei oltu valmiita M-teamin aktiiviseen peliin ja hyvään flowhun. Altavastaajan asemassa lähdetään lauantaihin, mutta tällä kertaa ollaan valmiimpia kuin viimeksi.

Nosta molemmista joukkueista pari pelaajaa esille joita kannattaa Kupittaalle saapuvan yleisön erityisesti seurata.

Puolustaja Aki Mäkinen ja maalivahti Straubhaar M-teamista. Keltaisesta sukellusveneestä Sami Tuominen ja nykyään peliä hyvin rytmittävä puolustaja Miikka Sokka.

TULOSPALVELU:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/240960/kokoonpanot

OTTELUINFO:

Liput:
Yksittäislippu 10,00 €
Opiskelijat ja eläkeläiset 5,00 €
Lapset alle 15v. 5,00 €
Lapset alle 4v. ilmaiseksi

Liput ennakkoon täältä: https://fbcturku.eventiolive.fi/

FBC Turun jäsenkortilla vapaa sisäänpääsy ja FBC Turun jäsenen mukana tuleva huoltaja 5 €
Sisäänpääsyyn katsojilta vaaditaan voimassaolevan koronapassin esittäminen ovella. Määräys on voimassa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueella.

Ottelussa noudatetaan viranomaisten antamia koronapandemiaan liittyviä turvallisuusmääräyksiä. Saavuthan peliin kasvomaski kasvoillasi ja vain terveenä. Muista myös turvavälit sekä huolehdi käsihygieniasta.

SOLIDSPORTIN STREAM:
Mikäli et pääse Kupittaalle jännäämään, niin ottelusta on myös suora striimi tarjolla Solidsportin kanavaltamme: https://solidsport.com/fbcturku-miehet