Selvä voitto Welhoista surkean alun jälkeen

FBC Turku – Welhot 11-3 (4-3, 3-0, 4-0)

Beecee ei ollut lauantaina pelin alussa millään mittarilla sillä tasolla kuin divaritasolla pitää olla. Welhot sai melko kevyen vitosen jo pelin neljännellä peliminuutilla ja valitettavasti se vain suoristi kotijoukkueen selkiä. Surkea ylivoimapelaaminen tuotti vain kaksi omiin päästettyä alivoimaalia. Onneksi tasoeroa oli joukkueiden välillä nyt sen verran ja pelikellossa aikaa, että ryhtiliikkeellä saatiin homma nopeasti takaisin omiin käsiin ja lopulta rallateltiin selkeään voittoon. Welhot osoitti alussa, että pystyy parhaimmillaan olemaan taitava ja vaarallinen joukkue, vaikka kokemattomuuttaan häviää pelejä sitten pitkässä juoksussa.


Aaro Ollikainen (3+1) oli lauantaina kotijoukkueen näkyvin hahmo ja hänen maalinsa tulivat tärkeään paikkaan, kun miehen lavasta syntyi se ryhtiliikkeen aloittanut ensimmäinen, viides ja kahdeksas maali. Puolustajista Antti Hopeanaula (2+1) ja Miikka Sokka (0+2) pelasivat myös hyvän pelin vastustajaa vastaan joka vaatii malttia.

– Pelin kulku oli käytännössä täysin sama mitä se oli Kuopiossa pari viikkoa sitten. Ensimmäinen erä totaalisen kipsissä, toinen erä parempaa ja kolmannessa aukesi henkinen lukko ja tulos oli myöskin sen mukainen. Alkukaudella maalinteko oli vaikeaa, nyt ollaan hienosti saatu ketsuppipullo auki sen suhteen, kommentoi FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenfors pelin jälkeen.


Sunnuntaina homma jatkuu Pirkkoja vastaan Huittisten Tahto-Areenalla klo 17.00 alkaen. Peli-ilmeen pitää olla aivan toista alusta asti, sillä Pirkat osoitti vaarallisuutensa kauden ekassa kohtaamisessa Nousiaisissa. Peli jätti varmasti Pirkkalan pojille paljon jossiteltavaa, joten nälkäinen ja lauantaina levännyt vastustaja sieltä varmasti saadaan vastaan.

Huomenna syyssesongin viimeinen rypistus ennen majutaukoa. Kun tehdään niitä asioita missä ollaan hyviä, ja mitä ollaan harjoiteltu niin voiton todennäköisyys on suuri. Jos peliin lähtö on samaa kuin tänään, niin noutaja tulee, jatkoi Stenfors.