Sport Garden ja Salibandy Areena ovat 29.1 alkaen avoinna kaikille ryhmille

Sport Garden ja Salibandy Areena ovat lauantaista 29.1 alkaen jälleen auki kaikille ryhmille. Hallien käyttäjien tulee kiinnittää kuitenkin edelleen erityistä huomioita käsihygieniaan sekä turvaväleihin. Tarpeetonta oleilua halleilla ja pukuhuoneissa tulee välttää. Kasvomaskin käyttöä suositellaan kaikille yli 15-vuotiaille muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Sport Gardenilla tai Salibandy Areenalle ei saa tulla, jos olet sairaana, sinulla on flunssan oireita tai olet karanteenissa.

Yleisö on myös tervetullut Sport Gardenille ja Salibandy Areenalle. Lopullisen päätöksen yksittäisten pelien ja turnausmuotoisten otteluiden yleisö käytännöstä tekee vastuujoukkue. Yleisön tulee käyttää halleilla maskia sekä varautua esittämään koronapassi.

Vuodenvaihteesta alkaen Salibandy Areenalla on ollut käynnissä remontti samalla kun halli on ollut avoinna junioreiden harjoitusvuoroja ja pelejä varten. Hallissa on käytössä enää yksi kenttä, jolla on Tarketin matto ja Swerinkin kaukalo. Remonttityöt Salibandy Areenalla jatkuvat vielä ainakin muutaman viikon ajan, mutta töistä ei pitäisi aiheutua haittaa hallin saman aikaiselle käytölle.