SPV tarjosi kylmät lauantailöylyt

FBC Turku – SPV 2-15 (2–5, 0–2, 0–5)

Lauantaina Kupittaalla kohtasi sarjataulukossa ennen peliä peräkkäisillä sijoilla majailleet joukkueet. Valitettavasti se ei näkynyt nyt pelitapahtumissa millään muotoa. Beecee oli todella kesy isäntä ja SPV sai kunnolla avattua alkukauden patoutumiaan, kun kotijoukkue lähti mukaan avoimin kortein hurlumhei-peliin. Tämähän sopi enemmän kuin hyvin seinäjokisille ja tylyt loppulukemat oli lopuksi luettavissa komeilta valotauluilta.

– Todella heikko esitys kuten numerot taululla kertovat. Peli alkoi huonosti ja meni vain huonompaan suuntaan. Toki kunniaa myös SPV:lle, jolla oli tänään todellinen superpäivä. Tätä peliä ei nyt pitkään muistella, sillä emme olleet lainkaan omalla tasollamme. Katsotaan videoita ja kehitetään omaa peliä sitä kautta parempaan suuntaan, summasi pettynyt FBC Turun päävalmentaja Juuso Silen pelin jälkeen.

Keltaisella sukellusveneellä on viikko aika paikata puolustuksensa aukkoja, sillä ensi viikon sunnuntaina se joutuu ehkä kovimpaan testiin mitä on tarjolla, kun sarjakärki Classic saapuu Kupittaalle.