Stadium, Nike ja Oxdog ovat FBC Turun varustekumppanit 2030 asti

FBC Turku on solminut pitkät ja merkittävät sopimukset Stadiumin, Niken ja Oxdogin kanssa. Näillä tehdyillä kolmikantasopimuksilla FBC Turku takaa jäsenistölleen markkinoiden parhaat varusteet tämän vuosikymmenen loppuun asti.Stadium on ruotsalainen urheiluvälineitä ja -vaatteita myyvä kauppaketju. Suomeen Stadium rantautui vuosituhannen alussa ja pitkälle kehitetty seurakaupan palvelukonsepti oli suurin syy siihen, että se valikoitui nyt myös Beeceen varustekumppaniksi.Nike on maailman suurin urheilukenkien ja vaatteiden valmistaja, joka ei esittelyjä juuri kaipaa. Nike on toiminut FBC Turun varustekumppanina myös 1999-2011 vuosina, joten nyt voidaan sanoa vanhan suolan janottaneen. Ja hyvällä syyllä.
Oxdogin ja FBC Turun yhteinen historia alkoi vuonna 2011 jolloin suomalais-ruotsalaisen salibandymerkin taru sai alkunsa. Keltainen sukellusvene oli yksi kolmesta ensimmäisestä seurasta, jotka solmivat sopimuksen näkemättä yhtäkään valmista mailaa. Luotto tekijöihin oli jo silloin kova ja on ollut hieno matka yhdessä nähdä, kuinka merkistä on kehittynyt Sompan pöytälaatikosta maailman paras salibandybrändi.

Stadiumin verkkokauppa FBC Turun jäsenistölle aukeaa ensi viikon alussa ja samalla joukkueiden yhteyshenkilöt kutsutaan seurailtaan, jossa esitellään kaikki tuotteet ja käydään lävitse tilauskäytänteet.