Sunnuntaina pelataan Kupittaalla yleisön edessä!

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt poistaa tiukimmat koronarajoitukset Varsinais-Suomen alueelta, joten tervetuloa takaisin katsomoon hyvä yleisö! Tarjolla on heti alkuun todellinen herkkupala, kun Divarin kärkikamppailuun saapuu Beeceen vieraaksi sarjakolmonen Limingan Niittomiehet joka hengittää taulukossa vain kahden pinnan päästä kotijoukkueesta. Nyt haetaan asetelmia jo kevään pudotuspeleihin jonne molemmat joukkueet ovat vahvasti porskuttamassa.

Lokakuun alussa Beecee kävi ottamassa rumasti 12-7 lukemin turpaan pohjoisessa, joten nyt olisi siltä osin kasvojen pesun paikka kotijoukkueella, vaikka takana onkin nyt kahdeksan pelin voittoputki. Mitä sitten tuumii juuri jatkosopimukseensa nimensä rustannut FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenfors sunnuntain pelistä, niin siitä lisää alta.


Sunnuntaina päästään pitkästä aikaa kotiyleisön eteen. Tämä tuo varmasti joukkueelle lisäbuustia suoritukseen?
Ehdottomasti! Jo oli aikakin. Toivottavasti mahdollisimman moni saapuu lehtereillä seuraamaan laadukasta salibandyä.

Lähtökohdat peliin ei ole nyt helpoimmat, kun varotoimena otettu karanteeni piti joukkueen pois torstain pelistä ja samalla myös perjantain treeneistä. Miten näet tämän vaikuttavan?
– Ei ole optimaalinen tilanne, mutta tilanne on sama monella muullakin joukkueella. Nähdään tämä positiivisena, ja joukkue pääsee levänneenä LNM:n vastaan sunnuntaina.

Limingassa jäätiin lopulta Niittareiden jalkoihin, kun oltiin ensin tehty maalivahti Aki Karjalaisesta suuri maalivahti kotijoukkueen maalilla. Miten muistelet tätä peliä?
Muistelen sitä konkreettisena opetuksena siitä mitä tapahtuu kun joukkueen jalat jää bussiin ja vastustaja jyrää yli aktiivisuudellaan. Otetaan tästä opiksi ja parannetaan sunnuntaina.

Nyt kun yleisö pääsee jälleen lehtereille, niin kerropas kuka pelaaja kannattaa nyt ottaa seurantaan?
Nopea ja ahne Oliver ”Olga” Niemelä.


TULOSPALVELU:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/240960/kokoonpanot

OTTELUINFO:

Liput:
Yksittäislippu 10,00 €
Opiskelijat ja eläkeläiset 5,00 €
Lapset alle 15v. 5,00 €
Lapset alle 4v. ilmaiseksi

Liput ennakkoon täältä: https://fbcturku.eventiolive.fi/

FBC Turun jäsenkortilla vapaa sisäänpääsy ja FBC Turun jäsenen mukana tuleva huoltaja 5 €
Sisäänpääsyyn katsojilta vaaditaan voimassaolevan koronapassin esittäminen ovella. Määräys on voimassa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueella.

Ottelussa noudatetaan viranomaisten antamia koronapandemiaan liittyviä turvallisuusmääräyksiä. Saavuthan peliin kasvomaski kasvoillasi ja vain terveenä. Muista myös turvavälit sekä huolehdi käsihygieniasta.

SOLIDSPORTIN STREAM:
Mikäli et pääse Kupittaalle jännäämään, niin ottelusta on myös suora striimi tarjolla Solidsportin kanavaltamme: https://solidsport.com/fbcturku-miehet
Selostus: Santeri Lähteensuo