T16 taisteli tiensä SM-finaaliin!!!

T16 ratkaisi sarjan voitoin 2-1 Tampereen Bläk Boksissa

Don Rosan klassikko sarjakuvassa ”Cutty Sharkin cowboykapteeni” Roope Ankka matkaa purjelaivan jäyhän kapteenin kanssa hämmästyttävästä tapahtumasta toiseen. Kapteenin ilme ei värähdä A.U.T.Osta, Tsunamista sen paremmin kuin tulivuoren räjähtämisestäkään, ennen kuin aivan tarinan lopuksi kapteeninkin ilme lopulta sulaa leveään hymyyn.

Jos yrittäisin joukkueesta kaivaa esille tosielämän Cutty Sharkin kapteenia tähän välierä-sarjaan, niin löytyisi se ehkä päävalmentajan taistelumaalin alta. Tosin ei ollut kauheasti jäyhyyttä tai jälkiä tiukasta keskittymisestä Joninkaan ilmeissä ja eleissä kun summeri Bläk boksissa särähti 60 minuutin ja voiton merkiksi.

Säbä (Todellakin) on parasta paikan päällä!

Tiistaina 18.4 klo 18.30 istahdan kotisohvalle ja ryhdyn seuraamaan striimiä. Classic – FBC, ratkaiseva peli – Game on!

”BC!, BC!, BC!…” huudot raikaavat, liput liehuvat, rumpu paukkuu ja lasten lelutorvi vinkuu katsomossa (Huikeaa Teemu!). Upea tunnelma näkyy ja kuuluu kun Classic ja FBC antavat kaikkensa kentällä. Kolmannen erän alussa Classic on niukassa johdossa, mutta FBCn vahvan alun myötä siirtyy punainen tornado johtoon.

Kellossa sekunnit kuluvat raivostuttavan hitaasti, vielä muutama minuutti peliaikaa, kunnes yht’äkkiä ruutu pimenee. Mitä ihmettä? Eihän tämä voi olla todellista? Mutta onhan se. Striimi katkeaa muutama minuutti ennen loppua ja loppu mennään kotikatsomoissa whatsapp kyselyjen ja tulospalvelun seurannan voimin ennenkuin ryhmään ilmestyy vapauttava viesti ”Finaalissa ollaan” ja meidän etäseuraajienkin riemu repeää.

Juhlahumun laskeuduttua jää kuitenkin itsellä hiukan takaraivoon tykyttämään ajatus että olisi pitänyt päästä kuitenkin paikan päälle. Säbä todellakin on parasta paikan päällä!

Finaalia kohti!

T16 SM sarja oli tänä vuonna tuloksellisesti poikkeuksellisen tasainen ehkä yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Nibacos / SB Vaasa tuli ja vei miltei kaikki vietävissä olevat pisteet runkosarjan aikana ja ansaitsi jatkopeleissä vahvalla pelillään finaalipaikan.

Nyt siis on tytöillä edessään enää se kovista kovin. Finaalisarja alkaa Lauantaina 22.4 Kokkolassa, sarjan toinen ottelu on 23.4 Turussa ja tarvittaessa kolmas ottelu 25.4 jälleen Kokkolassa.

Paikan päälle kannattaa ehdottomasti tulla ja vieläpä ajoissa nauttimaan tunnelmasta, sillä tupa on taatusti täynnä tunnelmaa. Sunnuntain osalta on pelkästään Nibacos/SB Vaasa toimesta katsomoa täyttämässä erillinen fanibussi.

Mikä siis yhdistää F-liigan pelaajia, tyttöjunioreita, valmentajia, toimihenkilöitä, läheisiä, seurakavereita ja lähialueen variksia tulevana viikonloppuna? Huikeat elämykset, tunnelma ja käheä kurkku.

Isosti onnea vielä koko T16 poppoo, valmennus, toimihenkilöt ja läheiset – olette tehneet ison ja huikean työn tänä kautena.

SM-finaali – miettikää sitä!

P.s Iso kiitos Iines kuvista – huikeita!