Takaisin voittokantaan tähyävä Beecee isännöi Josbaa

Sarjakärjessä jatkava, mutta kaksi edellistä otteluaan hävinnyt miesten edustusjoukkue tavoittelee kurssin kääntämistä sunnuntaina, kun Josba saapuu vieraaksi jo klo 13 alkavaan otteluun.

Beeceen kausi koki ensimmäisen suvantovaiheensa, kun ensin LNM ja heti perään ÅIF onnistuivat kukistamaan joukkueen varsinaisella peliajalla. Molempia otteluja leimasi Beeceen tehottomuus maalintekopaikoissa sekä ajoittainen malttamattomuus pelitavan noudattamiseen suhteen. Otteluruuhkassa tasainen suorittaminen on kuitenkin tunnetusti haastavaa, joten mitään sen dramaattisempaa johtopäätöstä ei kahdesta niukasta tappio-ottelusta ole tarvetta tässä vaiheessa tehdä.

Pelaajistosta on syytä nostaa tässä välissä esiin Antti Vuorinen (11+5), joka iski kolmesti pallon verkkoon edellisessä ottelussa ÅIF:n vieraana tehden kaikki keltaisten osumat.

Vieraaksi saapuva Josba taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta sarjataulukon keskivaiheilla. Kokenuttakin kokeneemman Antti Ruokosen luotsaama ryhmä nuorentui entisestään edelliskaudesta, mutta sai hiljattain mieluisat vahvistukset ja lisää divarikokemusta, kun veljekset Juuso ja Eetu Lehtiniemi tekivät paluun punaisiin. Tämän kauden pörsseistä esiin nousee selkeästi Lauri Piironen (13+4) ja Veeti Naakka (8+4).

***

Ottelussa on vastakkain kaksi toisilleen tuttua valmentajaa, kun Beeceen Raatarila pääsee jälleen isännöimään aiemmin myös Antti Ruokosen kanssa yhdessä valmentamaansa Josbaa. Kumpikaan valmentaja tuskin pääsee aivan yllättämään toista pelisuunnitelmansa kanssa, joten joukkueiden suorittamisen laatu ja aikaiseen otteluun latautumisen merkitys korostuu.

Mikäli et paikan päälle ehdi, ottelu lähetetään suorana striiminä Solidsport-kanavallamme.