Tappioton Rangers Kupittaalle

Miesten edustusjoukkueen tiukka pelitahti jatkuu Kupittaan keskiviikkoillassa. Ennen viikonlopun kotituplaa tiedossa on huippuottelu, kun vieraaksi saapuu toistaiseksi tappioton Kirkkonummen Rangers.

Jos keskiviikon vastus Rangers on aloittanut kautensa hienosti, samaa voi sanoa kotijoukkueesta. 7 ottelun saldona on 5 voittoa, yksi tappio jatkoajalla ja yksi rangaistuslaukauksin. Toistaiseksi puhdas varsinaisen peliajan sarake kertoo tasaisesta suorittamisesta. Edellinen esiintyminen kotiyleisön edessä päättyi Saipan vierasvoittoon jatkoajalla, joten keskiviikkona nähdään varmasti kovalla asenteella kotivoittoa kärkikamppailusta havitteleva Beecee.

Pelaajistosta esiin on nostettava hiljattain sadan divarimaalin rajan Beecee-paidassa rikkonut Aku Kuikka, joka on iskenyt tälle kaudelle jo 9 osumaa. Tahti on ollut siis huomattavasti kovempi kuin menneellä kaudella, jolloin pallo löysi tiensä verkkoon 15 kertaa. Ykköskentän hyökkäyskolmikon (Matias KallioMiikka SokkaAntti Vuorinen) ulkopuolelta esiin alkukauden tehotilastosta on nostettava myös laitahyökkääjänä kunnostautunut Saku Hirmasto (6+4) sekä puolustajalle mukavat 6 osumaa iskenyt Antti Hopeanaula.Rangers on aloittanut kautensa siis puhtaalla pelillä viiden voiton myötä. Pelimäärä on muita joukkueita vaatimattomampi, sillä kirkkonummelaiset ovat ehtineet olla jo kahdesti karanteenissa. Hieno startti joka tapauksessa joukkueelta, joka oli myös viime keväänä kesken jääneissä pudotuspeleissä selvittänyt itsensä Beeceen tavoin välierävaiheeseen. Rangersin miehistöstä on löytynyt alkukaudesta mukavasti leveyttä, terävimpänä kärkenä pörssissä tällä hetkellä Kristian Lamminen (8+3), Markus Linnala (5+4) sekä Erik Helenius (2+5).

Beecee ja Rangers ovat kohdanneet viime vuosina useasti ja lähes poikkeuksetta kohtaamiset ovat olleet tiukkoja aivan viime minuuteille saakka. Pallolla taitava aktiivista salibandya pelaava ryhmä antaa varmasti kotijoukkueelle hyvän mittarin tämän hetken tekemisestä. Ja tuskin jää yleisökään kylmäksi.

Mikäli et paikan päälle ehdi, ottelu lähetetään suorana striiminä Solidsport-kanavallamme.