Tehdään yhdessä turvallinen ottelu- ja turnaustapahtuma

Sport Gardenilla ja Salibandy Areenalla järjestettävien turnausten ja yksittäisten pelien sekä FBC Turku ry:n järjestämien yksittäisten otteluiden osalta noudatetaan 3.10 alkaen seuraavia ohjeistuksia:

Saapuessasi seuraamaan FBC Turun divari ja FBC Loiston F-liigapelejä Kupittaan palloiluhalliin tai Sport Gardenille muistathan seuraavat asiat:

Vain terveenä paikalle peliin
Huomioi ettet koskaan saavu oireisena tai edes pienessä nuhassa ottelutapahtumaan. Lähtökohtana tulee olla, että ottelutapahtumissamme paikan päällä olevien katsojien tulee olla täysin terveitä. Jos olet epävarma tai olet käynyt koronatestissä, etkä ole saanut vielä tulosta, niin pysy kotonasi ja hyödynnä mahdollisuus seurata pelejämme Solidsportin ja Ruutu+ -palveluiden kautta.

Turvavälit
Muistathan pitää ottelussa turvavälit ja pyri välttämään lähikontakteja muihin kuin perheenjäseniin. Kupittaan palloiluhallin otteluissa katsomossa on runsaasti tilaa ja puolet penkkiriveistä on jo lähtökohtaisesti suljettu. Sport Gardenin otteluissa katsojien tulee jakautua kaikkiin katsomoihin, jotta riittävät turvavälit pystytään säilyttämään.

Hygienia, maskit ja Koronavilkku
Ottelutapahtumissa kiinnitä erityistä huomiota käsi- ja yskimishygieniaan. Halleilta löytyy katsojille desinfiointiainetta ja WC:t ovat avoinna normaalisti. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin suosituksen mukaisesti suosittelemme käyttämään kasvomaskia ottelutapahtumissamme. Suosittelemme lisäksi lataamaan THL:n mobiiliaplikaation, Koronavilkun.

Irtolipun ostajilta yhteystiedot
Mikäli ostat pääsylipun Kupittaan palloiluhallin tai Sport Gardenin lipunmyynnistä tulee sinun täyttää nopeasti täytettävissä oleva yhteystietolomake lipunmyynnissä. Suosittelemme pääsylippujen ostamista ennakkoon nettisivuiltamme löytyvän verkkokaupan kautta, jolloin yhteystietolomaketta ei tarvitse erikseen täyttää lipunmyynnissä. Kausikorttialaisten tulee jättää yhteystietonsa käyttäessään kausikorttia ensimmäistä kertaa. Kävijätietoja säilytetään 14 vuorokautta, jonka jälkeen ne hävitetään.

FBC Turun jäsenten tulee käyttää MyClubin kautta saatavaa qr-koodin sisältävää jäsenkorttia. Jäsenen huoltaja ei voi käyttää lapsensa jäsenkorttia. FBC Turun jäsenten huoltajilta sisäänpääsymaksu on -50% normaalin lipun hinnasta

Saapuessasi harjoittelemaan tai pelaamaan Sport Gardenille tai Salibandy Areenalle huomioithan seuraavat asiat:

Harjoitusten osallistumistiedot kuntoon digitaalisesti
Jos joukkueesi tai ryhmäsi harjoitusilmoittautumisten osalta käytössänne on MyClub, Nimenhuuto, CoachTools tai etc tyylinen digitaalinen ilmoittautumisjärjestelmä ei harjoitusten osallistujien tarvitse kirjata itseään paperilomakkeelle paikalla olijaksi. Kaikkien muiden henkilöiden mm. vanhempien, jotka eivät ole kirjautuneet digitaalisesti paikalla olijaksi, tulee jättää yhteystietonsa sisäänkäynneiltä löytyviin listoihin. Kävijätietoja säilytetään 14 vuorokautta, jonka jälkeen ne hävitetään.

Ottelutapahtumien katsojien tulee täyttää kävijätietolomake
Osallistuessasi ottelutapahtumaan, jossa joukkue toimittaa pelaajalistan joko digitaalisesti tulospalvelujärjestelmään tai paperisesti toimitsijoille, ei pelaajien ja toimihenkilöiden tarvitse kirjata itseään paikalla olijaksi listoihin. Kaikkien muiden henkilöiden mm. vanhempien tulee täyttää kävijätietolomake. Kävijätietoja säilytetään 14 vuorokautta, jonka jälkeen ne hävitetään.

Pukuhuoneet harjoitusten ja yksittäisten otteluiden yhteydessä
Harjoitusten ja yksittäisten otteluiden osalta pukuhuoneet ovat normaalisti käytössä ja kaikille joukkueille sekä käyttäjäryhmille pystytään tarjoamaan oma pukuhuone. Pukuhuoneiden käyttö on suositeltavaa, jotta aulatiloihin ei kerääntyisi liikaa ihmisiä. Tarpeetonta oleilua pukuhuoneissa on kuitenkin hyvä välttää ja vaatteiden vaihto kannattaa pyrkiän järjestämään joutuisaksi.

Pukuhuoneet turnausmuotoisten pelien yhteydessä
Koska turnausmuotoisissa otteluissa pukuhuoneita voi käyttää päivän aikana useampi joukkue toivomme, että peliasut sisäpelikenkiä lukuunottamatta puettaisiin ulkovaatteiden alle jo kotona ja peseytyminen pelien jälkeen suoritettaisiin mahdollisuuksien mukaan kotona. Näin varmistamme parhaiten, että pukuhuoneiden käyttö olisi ainoastaan lyhyt aikaista ja pukuhuoneet eivät ruuhkautuisi.

Vältä turhaa oleilua halleilla
Toivomme, että harjoitusten ja pelien yhteydessä hallilla vietettäisiin vain välttämätön aika: Ei saavuta turhan ajoissaan ja poistutaan välittömästi tapahtuman päätyttyä. Myös turnauspelien välillä on turhaa oleskelua halleilla pyrittävä välttämään.

Huomioi rajoitettu kapasiteetit ja turvavälit
Salibandy Areena yleisömäärä on 1.kentän osalta rajoitettu 100 henkilöön ja 2.kentän osalta 200 henkilöön. Yhteensä hallissa voi siis joukkueiden pelaajat ja toimihenkilöt mukaan lukien olla maksimissaan 300 henkilöä. Sport Gardenilla yhteis henkilömäärä on rajoitettu 180:n. Vastuujoukkueiden tulee valvova henkilömäärien toteutumista.

Muistathan pitää ottelussa turvavälit ja pyri välttämään lähikontakteja muihin kuin perheenjäseniin. Salibandy Areenalla ja Sport Gardenilla otteluissa katsojien tulee jakautua kaikkiin katsomoihin, jotta riittävät turvavälit pystytään säilyttämään.

Hygienia, maskit ja Koronavilkku
Turnaus- ja ottelutapahtumissa kiinnitä erityistä huomiota käsi- ja yskimishygieniaan. Halleilta löytyy katsojille desinfiointiainetta ja WC:t ovat avoinna normaalisti. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin suosituksen mukaisesti suosittelemme käyttämään kasvomaskia ottelutapahtumissa. Suosittelemme lisäksi lataamaan THL:n mobiiliaplikaation, Koronavilkun.

Vain terveenä paikalle hallille
Huomioi ettet koskaan saavu oireisena tai edes pienessä nuhassa salibandyhalleillemme. Lähtökohtana tulee olla, että harjoitus-, peli ja turnaustapahtumissa paikan päällä olevien henkilöiden tulee olla täysin terveitä. Jos olet epävarma tai olet käynyt koronatestissä, etkä ole saanut vielä tulosta, niin pysy kotonasi.