TEHOKAS KRP JYRÄSI TYLYSTI YLI

FBC Turku – Nokian KrP 1-13 (1-2, 0-3, 0-8)

F-Liigan suurimpiin mestarisuosikkeihin kuuluva Nokian KrP näytti kotijoukkueelle perjantaina Turussa maalin tekemisen mallia. Beecee onnistui tekemään pelin avausmaalin Kristijan Tiltinsin toimesta, mutta siihen ne ilonaiheet sitten loppuivatkin. Paikkoja toki luotiin kahteen ensimmäiseen erään paljonkin ja tolppiakin kolisutettiin useampaan otteeseen, mutta ruuti oli pahasti kostunut. Näädät sitten taas iskivät puolestaan todella tehokkaasti vastaan ja karkasivat käännöillä saavuttamattomalle karkumatkalle. Tämä katkaisi sitten päätöserässä isäntien selät ja numerot repsahti taas turhankin isoiksi.

– Aloitettiin ihan vahvasti ja luotiin laadukkaita maalipaikkoja, mutta ei saatu upotettua perille. Kaveri rankaisi sitten omista paikoista kovalla tehokuudella. Hukattiin siis alun hyvä mahdollisuus ja kolmannessa erässä suoristettiin selät, mikä selittää rumat lukemat, kommentoi FBC Turun päävalmentaja Juuso Silen pelin jälkeen.

Seuraava peli onkin sitten edessä jo sunnuntaina, kun kotona Kupittaalla mitellään Tepsin vieraana Turun herruudesta. Tämän jälkeen on peleistä taukoa MM-karsintojen vuoksi.

Perjantain maalikooste on katsottavissa Ruudusta.