Tehokkaampi Hawks siirsi sarjan ratkaisua

FBC Turku – Hawks 4-8 (2-1, 0-3, 2-4)
FBC Turku johtaa sarjaa voitoin 2-1

Beeceellä oli kauden ennätysyleisönsä (479 katsojaa) edessä sarjassa katkaisun paikka, mutta nyt se ei pystynyt vahvassa avauserässä tekemään tyrmäysiskua johon sillä oli paikkansa. Hawks oli kolmanteen peliin vaihtanut luukulle Toni Wuorenjuuren ja erityisesti pelin alussa hän oli se hahmo, joka piti joukkueensa mukana pelissä. Ja kuten urheilussa usein tuppaa käymään, jos ei itse tee niin kaveri sitten tekee varmasti. Hawks käänsi toisessa erässä kotijoukkueen virheet kovalla prosentilla edukseen ja karkasi kahden maalin karkumatkalle. Beecee kiri päätöserässä vielä kertaalleen maalin päähän, mutta koko iltaa leimasi kotijoukkueella ylihyökkääminen ja lopulta se kävi kohtaloksi, kun vieraat rankoivat vastureista ratkaisevat lisämaalit.



– Tänään jäi ns. piippuun. Lieneekö osasyynä arkipeli vai ylilatautuminen, ei tiedä. Vastustajalta ei mitään pois, olivat tänään hyviä. Kun ei tehdä niin kaveri kyllä tekee. Lauantaina isketään sarja poikki Myllypurossa. Huikea meininki oli Kupittaalla, kommentoi FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenfors pelin jälkeen.

Seuran akatemiapojat sekä 2008-pojat olivat loihtineet Kupittaalle nyt loistavan fanikatsomon, joka loi koko halliin hienon tunnelman ja kannustuksesta homma ei nyt ainakaan jäänyt kiinni. Iso kiitos ja tätä lisää!

Sarja jatkuu lauantaina Myllypurossa ja silloin on uusi katkaisun paikka. Hawks sai varmasti tästä voitosta lisää uskoa omaan tekemiseen ja iso vuori on Beeceellä silloin kiivettävänä, jotta saadaan sarja poikki. Niinhän se kuuluu tässä vaiheessa ollakin ja paremmin kokonaisvaltaisesti pelaava joukkue pitkässä sarjassa etenee lopulta aina jatkoon.