TPS NIUKASTI PAREMPI DERBYSSÄ

TPS – FBC Turku 4-2 (0-1, 3-0, 1-1)

Kauden kolmas derby oli tämän kauden kohtaamisista tasaisin, mutta vieläkään se ei Beeceellä riittänyt pisteisiin. Keltainen sukellusvene pääsi ekalle tauolle 0-1 johdossa Topias Ilmivallan liigauran avausmaalilla. Toisessa erässä ote siirtyi yhä vahvemmin isännille ja Tepsin vahva kakkoskenttä teki erän alkuun kaksi näyttävää osumaa pitkien pallonhallintajaksojen päätteeksi. Peteris Trekse lisäsi kotijoukkueen johtoa toisen erän loppuun, mutta nyt Beecee ei myynyt nahkaansa halvalla. Atte Kurkikangas kaventaa päätöserän alkuun vielä kertaalleen maalin päähän. Viimeisen kympin alkaessa Tuomas Ojalan maalilla TPS karkaa uudelleen kahden maalin päähän ja tämä osuma jäi illan viimeiseksi.

– Pistettiin hallitseva Suomen mestari todella ahtaalle. Meillä oli selkeä pelisuunnitelma Tepsin varalle ja toteutettiin sitä todella upeasti. Tänää voitto kariutui valitettavasti vain ja ainoastaan heikkoon viimeistelyyn, kommentoi FBC Turun päävalmentaja Juuso Silen pelin jälkeen.

Ensi viikolla pelaa maajoukkueet Latviassa MM-karsintaa ja näin F-liiga on reilun viikon tauolla. Beeceen pelit jatkuvat keskiviikkona 7. helmikuuta jolloin saadaan Kupittaalle vieraaksi Esport Oilers.

Sunnuntain maalit ovat tuttuun tapaan katsottavissa Ruutu-palvelussa.