Tyly sulaminen Oulussa kohtalona

OLS – FBC Turku 7-4 (3-1, 0-2, 4-1)

Beecee pelasi hyvän ottelun Oulussa lauantaina ja oli voitossa kiinni vielä kaksi minuuttia ennen päätössummeria. Sitten puhui kotijoukkueen Joona Karjulan hanska kaksi kertaa ja homma kääntyi täysin päälaelleen. Jossiteltavaa jää myös päätöserän kahdesta hukatusta ylivoimasta, joissa peli meni alakolmiossa siirtelyksi ja näin jäi hyvä mahdollisuus laittaa homma pakettiin käyttämättä.Avauserä oli kotijoukkueen ja se olisi paremmalla viimeistelyllä voinut karata saavuttamattomalle karkumatkalle. Toisessa erässä Beecee otti tahtipuikon haltuunsa ja Verneri Tuonosen sekä Rasmus Moislahden maaleilla tultiin rinnalle. Päätöserän alussa Johannes Vähäkangas iskee vastaiskusta turkulaiset johtoon. Tämän jälkeen pelattiin todella pitkään hyvää johtoasemapelaamista oman pallokontrollin kautta. Kaksi ansaittua ylivoimaa pelin lopussa ehkä sitten jopa enemmän sekoitti omaa pelaamista, kun niitä ei onnistuttu hyödyntämään. OLS tuli ilman maalivahtia pelaten Karjulan maalilla tasoihin ja minuutti ennen loppua syntyi samoilla hanskoilla voittomaali. Kaksi tyhjiin iskettyä oli sitten kosmetiikkaosastoa, mutta karvas maku tästä jää kun ei pinnaakaan saatu matkaan mukaan.

– Aika tyhjä olo. Saatiin oma peli kunnolla kasaan toiseen erään ja pelattiin loistava matsi. Myös ensimmäisessä erässä saatiin loistavia maalipaikkoja, mutta puolustuspelaaminen ei ollut vielä siellä missä sen pitäisi olla. Kuitenkin paremmalla viimeistelyllä peli olisi saatu poikki jo hyvissä ajoin. Kaveri käytti kuitenkin lopussa paikkansa todella tehokkaasti ja meillä jäi luu käteen. Pitää olla todella tyytyväinen peliesitykseen, mutta samalla on armoton harmitus hukatusta mahdollisuudesta, kommentoi pettynyt FBC Turun päävalmentaja Juuso Silen pelin jälkeen.Lauantain maalikooste on jälleen tarjolla Ruutu-palvelussa. Kuvia illan ottelusta tarjoilee Roosa Vilkanen kuvapankissamme.

F-liiga jatkuu Beeceen osalta ensi lauantaina kotipelillä, kun saadaan Kupittaalle vieraaksi Happee Jyväskylästä. Peliin on kutsuttuna paljon yhteistyökumppaneita sekä alumni-pelaajia, joten fiilistä on varmasti luvassa lauantai-iltaan.