Tyttöpuolen kuulumiset!

Eipä ole tullut vähään aikaan kirjoiteltua tänne seuran tyttöpuolen kuulumisia. No peleistä ei ole ollut paljon kerrottavaakaan, kun korona harmittavasti on ne vienyt pitkäksi aikaa ja viime viikolla päätti kauden kokonaan.

Ollut todella harmi varsinkin junnujen puolesta. Kauden 2019/2020 pelit jäivät kesken ratkaisuhetkillä ja 2020-2021 päättyi jo paljon aiemmin. Seurassa on paljon todella motivoituneita pelaajia, joille tämä on ollut todella harmillinen tilanne. Toki koutseille tämä on tuottanut myös harmaita hiuksia, mutta pelaajille tämä on kuitenkin ollut se suurin harmi. No luotto on siihen kova, että kyllä alkava kausi ainakin paremmaksi muuttuu!

Tyttöpuolella ollaan siirretty ajatukset tulevaan kauteen jo hyvissä ajoin. Tämän kauden pelien peruuntumiset oli nähtävillä jo kauan aikaa sitten ja katseet oli helppo siirtää tulevaan. Itse jään pois tyttöjen puolen valmennuspäällikön tehtävistä toukokuun alkuun mennessä. On ollut hienoa aikaa ja haluan kiittää seuraa, joukkueiden valmentajia/taustoja + niitä kenen kanssa on päässyt toimimaan. Sekä tietysti kiitokset kaikille seuran tyttöjunnuille, kovia likkoja tulossa jatkossakin! Haasteitakin on tietty ollut vuosien varrella, mutta se varmaan normaalia näissä hommissa.

Luottavaisin mielin voin siirtyä tästä sivuun, koska tyttöpuolen tilanne näyttää nyt paremmalta kuin koskaan! Imua on ollut seuraan niin pelaajien kuin valmentajienkin suhteen. Tulevalle kaudelle tulossa joukkueet kaikkiin tyttöjuniori-ikäluokkiin ja joukkueiden valmennustiimit ovat todella laadukkaat. Eihän tilanne koskaan ole täydellinen, joten varmasti vielä mahtuu uusiakin junnuja + koutseja

En julkaise tässä minun kirjoituksessani nyt uutta valmennuspäällikköä/valmennustiimejä, vaan seura tekee tämän hetken kuluttua.

Hyvää kevättä kaikille ja parempaa tulevaa kautta ja eiköhän hallilla todennäköisesti törmäillä jatkossakin!

Matti