Uusien pelaajien yhteisenä haaveena liiganousu

FBC Turun miesten edustusjoukkueen riveihin kaudelle 2021–22 on kiinnitetty neljä uutta pelaajaa, ja käynnissä on hallittu nuorennusleikkaus.

Aku Kuikan ja Jouni Savosen lopettaessa pelaajauransa, Joni Peltolan siirtyessä Verbanoon ja Jaakko Hautamäen siirtyessä takaisin TPS:n riveihin, Beeceen joukkueeseen syntyi tarve uusille pelaajille. Uudet sopimuspelaajat ovat maalivahti Tommi Kauppinen ja hyökkääjät Elias Siira, Aaro Ollikainen sekä Lauri Laine.

O2 Jyväskylän riveissä 103 divariottelua pelannut Tommi Kauppinen on ollut myös yhden liigaottelun Happeen maalinsuulla. Kauppinen kokee, että uusi ympäristö toimii hyvänä ponnahduslautana hänen pelaajaurallaan eteenpäin. Etätyöskentelyyn siirtyminen koronan tuomien muutosten vuoksi helpotti jyväskyläläisen Kauppisen päätöstä siirtyä Turkuun pelaamaan.
”Työnantajani kannusti tähän mahdollisuuteen tarttumaan.” Kauppinen summaa.

Elias Siira siirtyy Beeceen riveihin Nokian KRP:stä. (Kuva: Esa Takalo)

Hyökkääjä Elias Siira on tuttu kasvo Nokian KRP:n liigajoukkueen riveistä. Turkuun muuttava Siira kokee oman uransa kannalta Beeceen olevan hyvä valinta.
”FBC Turun riveissä on mahdollisuus päästä kehittymään pelaajana ja saada isompia askeleita uralla eteenpäin.” Siira kertoo tulevaisuudensuunnitelmistaan. Siiralta löytyy tulevan kauden joukkueesta jo tuttuja pelaajia, sillä he ovat TPS:lta siirtyvän Aaro Ollikaisen kanssa yhdessä pelanneet juniorimaajoukkueessa.

Karhuissa kaudet 15–19 pelannut Ollikainen on tuttu nimi liigakentiltä, sillä hän on pelannut liigaotteluita niin Karhujen kuin TPS:nkin vahvuudessa. Viime vuodet naapurijoukkueessa pelannut Ollikainen tavoittelee lisää pelillistä vastuuta siirtyessään Beeceen riveihin.

EräViikinkien riveistä saapuvalta hyökkääjä Lauri Laineelta löytyy kokemusta sekä Liiga- että divaritasolta. Viime kauden etenkin EräViikinkien F-liigajoukkueessa pelanneella Laineella kertyi kauden 20–21 aikana kiitettävästi tehoja. Joukkue kuitenkin menee Laineella henkilökohtaisten tavoitteiden edelle, ja hän tuokin esille paljon puhutun F-liiganousun:
”Uskon, että meillä on tulevalla kaudella iskukykyinen joukkue F-liiganousua ajatellen.”

Samankaltainen toteamus tulee myös niin Siiralta kuin Ollikaiseltakin kauden tavoitteista kysyttäessä.

Joukkueen rakennus on hyvässä vauhdissa ja julkaisemmekin jatkosopimuksia päivittäin sosiaalisessa mediassa.

Katso Lauri Laineen tilastot tästä.
Katso Tommi Kauppisen tilastot tästä.
Katso Elias Siiran tilastot tästä.
Katso Aaro Ollikaisen tilastot tästä.