Vaisu esitys Rusalla riitti jatkoaikapinnaan

M-Team – FBC Turku 4-3 rl. (2-1, 1-0, 0-2, 0-0)

Aina yhtä aneemisella M-Teamin Ruskeasuon kotiareenalla ei keltainen sukellusvene saanut nyt keskiviikkoiltana koneitaan käyntiin kuin oikeastaan vasta viimeisellä vitosella. Loppukiri tuotti nyt kaksi maalia ilman veskaa pelaten jonka turvin saavutettiin jatkoaikapiste. Rehellisesti sanoen yhtään enempää ei nyt ansaittukaan. Kotijoukkue toteutti koko illan paljon terävämmin omaa pelisuunnitelmaansa ja ilman maalivahti Jouni Savosen huippuiltaa ei olisi jatkoajasta tarvinnut edes haaveilla. Molemmilla oli lisä-ajalla paikkansa, mutta lopulta ratkaisu haettiin rankkareista jossa isännät oli edelleen selvästi terävämpiä ja ansaitsi toisen pisteensä.

M-Teamilla ylivoimapelaamisessa tuntui palikat olevan hyvin kohdillaan jo näin alkukaudesta ja se tuotti kaksi osumaa kolmeen jäähyyn. Ainoaan missattuunkin ylivoimaan mahtui kaksi Savosen todellista gamesaveria. Keltaisille ei tänäänkään tarjottu tuomariparin toimesta ylivoima-aikaa, mutta erikoistilannemaaleja saatiin aikaan kaksi, kun 6 vs. 5 peli toi kaksi maalia jotka on todella harvinaista herkkua viime vuosien Beeceelle.

FBC Turun illan tehomiehet:
Matias Kallio 0+2
Antti Vuorinen 1+0
Antti Hopeanaula 1+0
Aleksi Havia 1+0
Miikka Sokka 0+1

FBC Turun päävalmentaja Santeri Raatarilan kommentit pelin jälkeen:

– Päällimmäisenä mielessä on kolmannen erän hieno nousu ja pisteputken jatkuminen. Vastustaja esitti hyvää erikoistilannepelaamista tekemällä kaksi ylivoimamaalia ja kun samaan aikaan me hieman turhaankin siirtelimme palloa niissä omissa maalipaikoissamme etenkin kahdessa ensimmäisessä erässä, niin vastustaja sai pidettyä kahden maalin johtonsa todella pitkälle ottelun loppuun. Hyvä nousu pisteille ja tästä jatketaan kohti ensi viikon raskasta pelirupeamaa.

Nyt viikko väliin laadukasta treeniä ja ensi keskiviikkona uusi iskuyritys Helsinkiin EräViikingit Akatemian vieraaksi Mosalle.