Viikonlopun vierastupla

© Anssi Koskinen

Loistolla on edessä kaksi todella kovaa vieraspeliä, joista molemmista on jaossa tärkeitä pisteitä. Joukkueella on viidestä pelistä kaksi voittoa ja kolme tappiota, jotka oikeuttavat sarjassa kuudella pisteellä sijaan kuusi. Viime viikonloppuna Loisto kävi pelaamassa Oulussa SSRA:n vieraana kärsien kirvelevän 9-7 tappion. Sunnuntaina Huittisista joukkue taas kairasi voitolla SBS Rupusta puolivälieräpaikan Suomen Cupissa.

Koovee – FBC Loisto / 17.10 klo 18:30

Lauantaina joukkue ottaa suunnaksi Tampereen ja Autocenter areenan, jossa se kohtaa sarjassa toisena olevan Kooveen. Koovee on aloittanu kautensa kolmella voitolla ja 2 tappiolla, joista toinen häviö on rangaistuslaukauksilla Tepsille. Pisteitä kasassa joukkueella on 10. Viimeisin voitto löytyy viime viikonlopulta, kun joukkue kaatoi SB-Pron kotonaan lukemin 8-6. 

SB-Pro – FBC Loisto / 18.10 klo 17:00

Sunnuntaina onkin suuntana Klaukkalassa sijaiteva Arkadia halli, jossa Loisto haastaa edellä mainitun SB-Pron. Pro löytyy sarjasta tällä hetkellä sijalta yksi 12 pisteellä. Joukkueen saldona on neljä voittoa ja kaksi tappiota. Pron viimeisin voitto on eiliseltä, kun joukkue kaatoi vakuuttavasti Classicin kotonaan lukemin 8-3.

Pelejä voit seurata Loiston someista sekä molemmat pelit näkyvät Ruudun lähetyksinä.