Ville Into ottaa vetovastuun FBC Turun valmennuksessa kaudesta 24-25

FBC Turun miesten edustusjoukkueen valmennuksessa valta vaihtuu tämän kauden jälkeen, kun Ville Into korvaa Juuso Silenin päävalmentajana. Muusta valmennusryhmästä ja joukkueen sopimustilanteesta tiedotetaan erikseen kauden jälkeen. Nyt joukkue keskittyy edessä oleviin F-liigakarsintoihin, joissa ainoana selkeänä tavoitteena on uusia sarjapaikka F-liigakaudelle 24-25.Tammelassa asuva 44-vuotias Into on luotsannut kuluvalla kaudella Suomisarjan Forssan Suuppareita, sekä samalla toiminut Salibandyliiton maajoukkuetie-valmentajana -08-ikäluokassa. Aiemmin hän on kartuttanut valmennuskokemusta Hämeenlinnan Steelersin ja Loimaan Leiskun riveissä. Innolla on suoritettuna 2023 keväältä Salibandyliiton ylin koulutustaso: VAT-HVK -tutkinto. Pitkällä pelaajaurallaan hän ehti edustaa FT Trackersia Salibandyliigassa, sekä FoSua, Nokian Krp:tä ja Loimaan Leiskua 1. ja 2.divareissa.

– Hieno tilaisuus päästä isoon ja hyvin hoidettuun organisaatioon. Olen kuullut seurasta pelkkää hyvää joten päätös tarttua mahdollisuuteen oli helppo. Omalle valmentajauralle steppi eteenpäin ja odottavilla mielillä ollaan että pääsee jumppaamaan uusien pelaajien ja taustojen kanssa , kommentoi FBC Turun tuleva päävalmentaja Ville Into kun nimet oli saatu papereihin.

F-liigakausi päättyy FBC Turun osalta tulevana lauantaina EräViikinkien vieraana Helsingissä. Tässä pelissä ei kummallakaan ole panosta, kun molempien joukkueiden kohtalo ja sijoitukset on sinetöity kauden jatkuessa liigakarsinnoissa. Peli on varmasti hyvä kenraaliharjoitus joka tapauksessa varmasti siihen, kun viikon päästä lauantaina on jo vastassa nälkäinen Divari-joukkue.