Virkamiessähly riitti voittoon Salbasta

FBC Turku – SalBa 5-1 (2-0, 2-1, 1-0)

FBC Turku on tällä kaudella ollut hyvä kotijoukkue ja ei antanut sarjapaikastaan taistelevan SalBankaan sunnuntaina yllättää. Mitään suurta ilotulitusta ei sunnuntan esitys, mutta Beecee teki vain juuri sen mitä tarvitsi voittaakseen. SalBa ilman Niko Kaerlaa sekä Jani Lehtoniemeä pelaten on valitettavasti enemmän Suomisarjatasoa ja ei ollut nyt millään tasolla sellainen mittari jolla turkulaisryhmän pitää pelata taistellakseen sarjan kärkisijoista. Peli olisi ollut paketoitavissa jo toisen erän alussa paremmalla ylivoimapelaamisella, mutta se oli nyt sunnuntaina kotijoukkueelta todella tahmaista. Toisaalta ei Salballa tainnut olla koko pelissä edes neljää maalipaikkaa jolla olisi voinut uhata kotijoukkueen voittoa.Odotetun haastava peli kun vastassa myös eilen pelannut bussijoukkue. Hyvin jaksettiin silti tehdä duunia pallon kanssa ja tehtiin tarvittavat maalit. Erittäin tyytyväinen edelleen olen meidän puolustuspelaamiseen viisikkotasolla, puolustuksellinen tasapaino oli kunnossa koko 60min. Otetaan tästä hyvät asiat mukaan ja nokka kohti ensi viikon perjantaita, jolloin vastassa myös matalalta puolustava ÅIF.

Kotijoukkueen parasta antia esitti perjantain pelin tapaan jälleen Teemu Aaltosen (1+1) johtama viisikko, joka voitti jälleen oman pelinsä puhtaasti 3-0. Onnistuneen iltapuhteen pelasi jälleen myös ykköskentän pakkipari Miikka Sokka (2+0) – Aleksi Havia (0+1).

Voitolla Beeceen kakkossija vankistui edelleen todella tasaisessa divarissa ja kärjessä porskuttava M-team on nyt kolmen pisteen päässä. Seuraavaksi on edessä ennakkoon yksi kauden hankalimmista vieraspeleistä, kun Muhosen bussi vie joukkueen ensi perjantaina Sipooseen. Tarjolla siellä on kotijoukkue ÅIF:n todella matala karvi ja terävät vastahyökkäykset joiden kanssa saa olla tarkkana.