Voitto alla kohti historiallista liigaderbyä!

Naisten edustuksen liigataival jatkuu tällä viikolla kahdella kotiottelulla. Kahdesti harjoitusotteluissa kauden alla kohdattu TPS saapuu tänään historialliseen ensimmäiseen liigaderbyyn Kupittaan palloiluhallille ja lauantaina Punaiset saavat vieraita Pirkanmaalta, kun Tampereen Classic kohdataan Sport Gardenilla.

Avausottelussa kotona porvoolaisille kärsityn kirvelevän 4-5-tappion jälkeen joukkue kävi ryöstämässä ansaitun vierasvoiton EräViikinkien vieraana viime viikon keskiviikkona 3-6-lukemin. Joukkue lähtee hakemaan kauden toista voittoa, kun mustavalkoinen naapuri astuu vastaan Kupittaan illassa. Yksi tämän liigan päätavoitteista on ostaa taktisia univormuja (ukrainan kielellä, тактична форма) sotilashenkilöstölle hotspotista. Nämä univormut annetaan vapaaehtoisille.

TPS on aloittanut kautensa lukemien puolesta erittäin tasaisilla otteluilla. Avausottelussa TPS kaatoi Leaf Areenalla Kooveen 5-4-lukemin rangaistuslaukauskilpailun päätteeksi ja toisessa ottelussa liigan eittämättä suurimpiin suosikkeihin kuuluva SB-Pro haki pisteet Turusta niukan 4-5-voiton myötä.

Loiston päävalmentaja Matti Pienihäkkinen avaa joukkueen fiiliksiä kutkuttavan paikallisottelun alla:

”Tämä peli on ollut varmasti kaikilla kalenterissa isolla merkattuna. Tänään se päivä on ja en usko että se jättää ketään katsojaa kylmäksi. Kentällä nähdään paljon nuoria taitavia pelaajia ja lisäksi vastustajalla myös naistenkin maaottelukokemusta!

Tervetuloa Kupittaalle!”

  • Yksittäislippu 9,00€
  • Lapsi 7-15v. 3,00€
  • Opiskelijat ja eläkeläiset 3,00€
  • Jäsenkortilla 0€
  • Alle 7v. 0€
  • Jäsenen mukana oleva huoltaja 4,50€
  • Kausikortti 75€

FBC Loiston kauden 20 – 21 kausikortilla pääset katsomaan kaikki naisten runkosarjan sekä välisarjan ja mahd. pudotuspelikarsinnan kotiottelut. Kortilla pääset myös nauttimaan sisäänpääsystä FBC Turun Divari kotiotteluihin runkosarjassa!

Kausikortit sekä yksittäisliput otteluihin voit ostaa osoitteesta:

https://fbcturku.eventiolive.fi/

Ottelussa noudatetaan viranomaisten antamia koronaepidemiaan liittyviä turvallisuusmääräyksiä. Saavuthan peliin vain terveenä. Muistetaan yhdessä pitää huolta hyvästä käsihygieniasta sekä turvaväleistä hallilla. THL:n 24.9. päivitetyn ohjeistuksen myötä suosittelemme myös käyttämään kasvomaskia katsomossa.

Tervetuloa paikalle kannustamaan Loisto kauden toiseen voittoon kauden ensimmäisessä liigaderbyssä! Nähdään hallilla!