FBC Turun P10-junioreiden eli 2014-syntyneiden poikien salibandykouluryhmät jatkavat toimintaansa kaudella 2023-2024 elokuun alussa ja kausi kestää kesäkuun loppuun.

Tavoitteena P10-junioreiden salibandykoulussa on kehittää lasten liikkumis ja salibandytaitoja. Leikkien ja pelaamisen kautta osaaminen alkaa kehittyä entisestään harjoituksissa ja peleissä.

Iloiseen ja innokkaaseen porukkaamme voi liittyä mukaan vielä kauden aikanakin. Toimiakseen ryhmät tarvitsevat aina myös vanhempien vapaaehtoista panosta lastensa harrastukseen.

HARJOITUKSET

Pojat harjoittelevat kahdesti viikossa. Yhteiset harjoitukset ovat torstaisin Bolt Garden salibandyhallilla Länsikeskuksessa ja aluetreenit joko maanantaisin Rieskalähteen koululla tai tiistaisin Yli-Maarian Ypsilonilla.

Molempiin harjoitusryhmiin otetaan maksimissaan n.20 poikaa. Pelejä varten harjoitusryhmät jaetaan peliryhmiksi niin, että peliryhmässä olisi maksimissaan n.10 poikaa.  Kausi kestää elokuun alusta kesäkuun loppuun ja mukaan voi liittyä läpi kauden.

HARJOITUSRYHMÄT

Maantai 17:00-18:00 Rieskalähteen koulu – kartalla täällä
TAI
Tiistai 18:00-19:00 Yli-Maarian Ypsilon – kartalla täällä
JA
Torstai 17:00-18:00 Bolt Garden – kartalla täällä

Ilmoittaessasi poikaasi valitse mieluiten harjoitusryhmä, joka on lähimpänä kotianne.

Maalivahdeille järjestetään syyskuusta alkaen erillisiä yhteisiä maalivahtitreenejä joka toinen sunnuntai Bolt Gardenilla kello 19.45 – 20.45

ILMOITTAUTUMINEN HARJOITUKSIIN JA OTTELUIHIN

Ilmoittautuminen joukkueen tapahtumiin (harjoitukset ja pelit) tehdään MyClub sovelluksen kautta, jonka tunnukset saa ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä.

Kevään 2024 Joutsenliigan pelit
https://tulospalvelu.salibandy.fi/category/1776!sb2023lr/group/1/fixtures

Kevään 2024 Karhuliigan pelit
https://tulospalvelu.salibandy.fi/category/1777!sb2023lr/group/1/fixtures

Kevään 2024 Kettuliigan pelit
https://tulospalvelu.salibandy.fi/category/1779!sb2023lr/group/1/fixtures

Säbäkipinäpelejä pelataan noin kerran kuukaudessa loka-huhtikuun välisenä aikana. Pelejä varten P10-poikien ikäryhmä on kaavailtu jaettavaksi kolmeen peliryhmään, joista ainakin yksi on kilparyhmä. Haastajaryhmät noudattavat suurimmaksi osaksi Rieskalähteen ja Ypsilon harjoitusryhmien jakoa. Kilparyhmään on yleensä ikäryhmän tasosta riippuen nimetty kauden alussa ainoastaan 4-6 pelaajaa. Loput 4-6 pelaaja per peliturnaus valmentajat ovat valinneet haastajaryhmien pelaajista heidän kehittymisen ja harjoitusmotivaation pohjalta. Tällä järjestelyllä olemme pystyneet aiempina vuosina takaamaan, että niin kilpa- kuin haastajaryhmämme ovat pärjänneet hyvin sarjoissaan ja pojilla on ollut hyvä motivaatio harjoitteluun. Pelit ovat 4vs4 +maalivahdit.

Muistathan ilmoittautua peleihin ja harjoituksiin MyClubin kautta.

HARJOITUS/PELIPAITA

Kausimaksu pitää sisällään harjoituksissa ja peleissä käytettävän pelaajan nimellä varustetun paidan. FBC Turun Joman shortseja ja sukkia myydään Intersport Myllyssä.

MUUT VARUSTEET

Varustukseksi harjoituksissa riittää sisäpelikengät, shortsit, juotavapullo ja t-paita. Huomioithan, että suojalasit ovat lapsilla pakolliset. Sovi etukäteen, jos tarvitset lainaksi lapsellesi mailan tai suojalasit. Lisäksi lapsella tulee olla oikean mittainen maila, josta lisätietoa – TÄÄLTÄ

Salibandykoulun hinta pelikaudella 2022-2023 on 415 € (laskutetaan kolmessa erässä – 8.9., 10.11. ja 12.1.), joka sisältää harjoittelun, pelit, pelien erotuomarit (=pelinohjaajat), lisenssin eli vakuutuksen ja lapsen nimellä varustetun harjoitus/pelipaidan. Kausimaksu pitää sisällään lapsen jäsenyyden FBC Turussa, jolla pääsee mm. veloituksetta FBC Turun runkosarjan kotiotteluihin.

Harjoituksissa voi käydä kahden viikon ajan maksutta tutustumassa. Huomioithan, että pelaajien lisenssivakuutus lunastetaan vasta, kun ensimmäinen maksuerä on suoritettu seuralle. Kesken kautta aloittaville pelaajille kausimaksu sovitaan tapauskohtaisesti aloitus ajankohdan mukaan.

FBC Turku järjestää kerran kaudessa seuran kaikkien junioripelaajien yhteisen varainkeruukampanjan, johon osallistuminen on pakollista jokaiselle junioripelaajalle. Tuotto käytetään täysimääräisesti junioritoiminnan hyväksi. Varainkeruuna kaudella 2023-2024 järjestämme tavara-arpajaiset ja jokaisen 2014- tai myöhemmin syntyneen junioripelaajamme tulee myydä tätä varten viisi viiden euron hintaista arpaa.

Lisätiedot seurakoordinaattori:

Sari Laaksonen
sari.laaksonen@fbcturku.net
050 576 5768

Ohjaaja Rieskalähteen ryhmä:

Jani Seppälä
050 3260 323

Ohjaaja Yli-Maarian ryhmä:

Sami Salomaa
puh. 040 8655 737

Aloittaminen ja liittyminen joukkueeseen

Jos pelaaja ei ole aiemmin pelannut salibandya Salibandynliiton alaisessa virallisessa seurassa voi pelaaja liittyä mukaan suoraan FBC Turun toimintaan. Ilmoittautumien tapahtuu ”ILMOITTAUTUMINEN JOUKKUEISIIN” -painikkeesta, josta ohjataan FBC Turun käyttämään MyClub -jäsenrekisterisovellukseen.

Siirtyminen FBC Turkuun

Mikäli pelaaja on aiemmin pelannut jossakin joukkueessa ja haluaa jatkossa pelata FBC Turussa tulee hänestä kokeilujakson jälkeen tehdä Salibandyliiton pelaajasiirto. FBC Turku hoitaa kaikkien seuraan siirtyvien pelaajien siirrot keskitetysti.  Otathan yhteyttä joukkueenjohtajaan tai seuran toimistoon asian tiimoilta. Liity tätä ennen kuitenkin joukkueeseen ”ILMOITTAUTUMINEN JOUKKUEISIIN” -painikkeesta, jotta seuralla on pelaajasiirron tekemiseen tarvittavat yhteystiedot.

Aikuispelaajat sekä T12 ja P12-juniorit ja tätä vanhemmat junioripelaajat

Pelaajan tai pelaajan kausimaksuista vastaavan huoltajan tulee informoida kirjallisesti esim. sähköpostilla joukkueen toimihenkilöille lopettamisesta. Tämä päiväys määritellään ns. irtisanoutumiseksi joukkueen toiminnasta. Jos lopettaneeksi ilmoitettu pelaaja kuitenkin osallistuu joukkueen toimintaan vielä tämän jälkeen, katsotaan lopettaminen alkavaksi siitä tosiasiallisesta hetkestä, kun pelaaja ei enää ole osallistunut joukkueen tai ryhmän toimintaan.

Koska urheiluharrastus ei ole myytävä palvelu tai tuote niin kausimaksut eivät automaattisesti pääty hetkellä jolloin lopettaminen tapahtuu. Pelaajakohtaiset kausimaksu pohjautuvat joukkueen yhteisiin kustannuksiin, jotka ovat jaettu tasan pelaajien kesken. Kesken kauden lopettavan tai siirtyvän pelaajan maksamattomat maksut voisivat siksi pahimmillaan nostaa muiden jatkavien pelaajien kausimaksuja.  Tästä johtuen  pelaajan lopettaessa määräytyvät kausimaksut seuraavalla tavalla:

  • Jos pelaaja lopettaa maalis-huhtikuussa kilpailukauden (pelien) päättymisen jälkeen ja maksettuaan koko edeltävän kauden kausimaksun ei joukkue voi periä pelaajalta toukokuussa alkavan seuraavan pelikauden kausimaksuja.
  • Jos toukokuussa tai tämän jälkeen kauden aloittanut pelaaja lopettaa  kesällä ennen kilpailukauden (pelien) alkua voi joukkue periä pelaajalta kausimaksuja 30%  budjetoidusta koko kauden kausimaksusta.
  • Jos toukokuussa tai tämän jälkeen kauden aloittanut pelaaja lopettaa  syksyllä kilpailukauden (pelien) jo alettua voi joukkue periä pelaajalta kausimaksuja 70%  budjetoidusta koko kauden kausimaksusta.
  • Jos toukokuussa tai tämän jälkeen kauden aloittanut pelaaja lopettaa vuoden vaihtumisen jälkeen voi joukkue periä pelaajalta kausimaksuja 100%  budjetoidusta koko kauden kausimaksusta.
  • Edustusjoukkueen pelaajien kohdalla toimitaan pelaajasopimukseen mahdollisesti kirjattujen ehtojen mukaisesti.

Jos pelaajalla on hoitamattomia velvoitteita seuraa tai sen joukkueita kohtaan, ei seura tule hyväksymään ko. pelaajan pelaajasiirtoa muihin SSBL:n seuroihin ennen kuin velvoitteet ovat hoidettu kuntoon.

T10 ja P11-juniorit ja tätä nuoremmat salibandykoulu ja perhesähly ikäryhmät

F-junioreissa, salibandykouluissa ja lapsi-aikuisryhmissä lopettaminen astuu voimaan huoltajan informoitua ryhmän toimihenkilöitä ja kaikkien nuorimpien lasten ryhmien laskutuksesta vastaava Sari Laaksosta (sari.laaksonen@fbcturku.net) kirjallisesti esim. sähköpostilla lopettamisesta. Tähän hetkeen katkeavat myös pelaajan kausimaksut. Kuitenkin mahdolliset jo laskutetut tai rästissä olevat kausimaksut säilyvät pelaajan ja hänen huoltajansa velvoitteina lopettamisen jälkeenkin. Jos ilmoitus lopettamisesta on unohtunut tehdä ja seura on tätä varten varannut paikan pelaajalle ryhmästä, on seuralla oikeus periä kausimaksun ensimmäinen erä korvauksena, koska varsinkin pienempien lasten rajoitetun kokoisiin ryhmiin olisi voinut olla muita tulijoita.