Länsi-Turku P6 kaudella 2023-2024
Pohjois-Turku P6 kaudella 2023-2024

FBC Turun P6-junioreiden eli 2019-syntyneiden poikien kortteliliigaryhmät aloittavat toimintaansa kaudella 2024-2025 syyskuun alussa ja kausi kestää toukokuun loppuun. P6 kortteliliigaryhmät harjoittelevat kerran viikossa.

Tavoitteena pienimpien junioreiden kortteliliigaryhmissä on tutustuttaa lapset salibandymailan käyttöön ja liikuntaan leikkien ja vanhempien valvoman pelaamisen kautta. Vanhemman mukana olo ohjaamassa lastaan harjoittelussa alkuun pääsemisessä on kauden alkuvaiheessa siksi suotavaa. 

Iloisiin ja innokkaisiin ryhmiimme voi liittyä mukaan vielä kauden aikanakin. 

HARJOITUKSET

P6-pojat aloittavat kauden 2024-2025 kolmella harjoitusryhmällä: Länsi-Turun (Hepokullan koulu), Pohjois-Turun (Moision koulu) ja Itä-Turun (Pääskyvuoren koulu) ryhmillä.  

Kuhunkin harjoitusryhmään otetaan maksimissaan n.20 poikaa. Kevään kortteliliigapelejä varten kukin harjoitusryhmä voidaan jakaa tarvittaessa kahdeksi peliryhmäksi, jotta peliryhmässä olisi maksimissaan n.10 poikaa. P6 kortteliliigaryhmät harjoittelevat kerran viikossa. Kausi kestää syyskuun alusta toukokuun loppuun ja mukaan ryhmiimme voi liittyä läpi kauden.

HARJOITUSRYHMÄT

Länsi-Turku – Hepokullan koulu
Keskiviikko 17:00-18:00 Hepokullan koulu – kartalla täällä

Pohjois-Turku – Moision koulu
Tiistai 17:00-18:00 Moision koulu – kartalla täällä

Itä-Turku – Pääskyvuoren koulu
Torstaisin 17:00-18:00 Pääskyvuoren koulu – kartalla täällä 

Ilmoittaessasi poikaasi valitse mieluiten harjoitusryhmä, joka on lähimpänä kotianne.

ILMOITTAUTUMINEN HARJOITUKSIIN JA OTTELUIHIN

Ilmoittautuminen joukkueen tapahtumiin (harjoitukset ja pelit) tehdään MyClub sovelluksen kautta, jonka tunnukset saa ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä.

P6-ryhmät osallistuvat keväällä 2025 pelattavaan kortteliliigaan, joka pitää sisällään vähintään kolme kahden pelin turnausta. Pojat jaetaan pelejä varten tarvittaessa harjoitusryhmän sisällä tasavahvoiksi peliryhmiksi esim. postinumeroalueiden mukaan huomioiden mm. kaverisuhteet. 

Muistathan ilmoittautua peleihin aina MyClubin kautta.

HARJOITUS/PELIPAITA SEKÄ SHORTSIT JA SUKAT

Kausimaksu pitää sisällään harjoituksissa ja peleissä käytettävän pelaajan nimellä varustetun paidan. Halutessaan voi hankkia myös  FBC Turun keltaiset Niken shortsit ja sukat, joita myydään Myllyn Stadiumissa ja helpoiten Stadiumin verkkokaupasta, josta toimitusaika on 4-9 päivää. Stadiumin verkkokauppaan pääset – TÄSTÄ  

MUUT VARUSTEET

Varustukseksi harjoituksissa riittää sisäpelikengät, shortsit, juotavapullo ja t-paita. Huomioithan, että suojalasit ovat lapsilla pakolliset. Sovi etukäteen, jos tarvitset lainaksi lapsellesi mailan tai suojalasit. Lisäksi lapsella tulee olla oikean mittainen maila, josta lisätietoa – TÄÄLTÄ

P6-kortteliigan kausimaksu pelikaudella 2024-2025 on 300 € (laskutetaan kolmessa erässä: 8.9., 10,11. ja 12.1.), joka sisältää harjoittelun, pelit sekä lisenssin eli vakuutuksen ja lapsen nimellä varustetun harjoitus/pelipaidan. Kausimaksu pitää sisällään lapsen jäsenyyden FBC Turussa, jolla pääsee mm. veloituksetta FBC Turun runkosarjan kotiotteluihin.

Harjoituksissa voi käydä kahden viikon ajan maksutta tutustumassa. Huomioithan, että pelaajien lisenssivakuutus lunastetaan vasta, kun ensimmäinen maksuerä on suoritettu seuralle. Kesken kautta aloittaville pelaajille kausimaksu sovitaan tapauskohtaisesti aloitus ajankohdan mukaan.

FBC Turku järjestää kerran kaudessa seuran kaikkien junioripelaajien yhteisen varainkeruukampanjan, johon osallistuminen on pakollista jokaiselle junioripelaajalle. Tuotto käytetään täysimääräisesti junioritoiminnan hyväksi. Varainkeruuna kaudella 2024-2025 järjestämme tavara-arpajaiset ja jokaisen 2015- tai myöhemmin syntyneen junioripelaajamme tulee myydä tätä varten viisi viiden euron hintaista arpaa.

Kausimaksun maksettuaan pelaajan vanhemmilla on mahdollisuus osallistua maksuttomille äiti/isä salibandyvuorolle elokuusta alkaen tiistaisin 21:00-22:00 Bolt Gardenille – vuoroviikoin isät ja vuoroviikoin äidit. Lisäksi pelaajan vanhemmilla on mahdollisuus käyttää Bolt Gardenin kuntosalia sen ollessa vapaana.

 

Lisätiedot seurakoordinaattori

Sari Laaksonen
sari.laaksonen@fbcturku.net
050 576 5768

Aloittaminen ja liittyminen joukkueeseen

Jos pelaaja ei ole aiemmin pelannut salibandya Salibandynliiton alaisessa virallisessa seurassa voi pelaaja liittyä mukaan suoraan FBC Turun toimintaan. Ilmoittautumien tapahtuu ”ILMOITTAUTUMINEN JOUKKUEISIIN” -painikkeesta, josta ohjataan FBC Turun käyttämään MyClub -jäsenrekisterisovellukseen.

Siirtyminen FBC Turkuun

Mikäli pelaaja on aiemmin pelannut jossakin joukkueessa ja haluaa jatkossa pelata FBC Turussa tulee hänestä kokeilujakson jälkeen tehdä Salibandyliiton pelaajasiirto. FBC Turku hoitaa kaikkien seuraan siirtyvien pelaajien siirrot keskitetysti.  Otathan yhteyttä joukkueenjohtajaan tai seuran toimistoon asian tiimoilta. Liity tätä ennen kuitenkin joukkueeseen ”ILMOITTAUTUMINEN JOUKKUEISIIN” -painikkeesta, jotta seuralla on pelaajasiirron tekemiseen tarvittavat yhteystiedot.

Aikuispelaajat sekä T12/P11-juniorit ja tätä vanhemmat junioripelaajat

Pelaajan tai pelaajan kausimaksuista vastaavan huoltajan tulee informoida kirjallisesti esim. sähköpostilla joukkueen toimihenkilöille lopettamisesta. Tämä päiväys määritellään ns. irtisanoutumiseksi joukkueen toiminnasta. Jos lopettaneeksi ilmoitettu pelaaja kuitenkin osallistuu joukkueen toimintaan vielä tämän jälkeen, katsotaan lopettaminen alkavaksi siitä tosiasiallisesta hetkestä, kun pelaaja ei enää ole osallistunut joukkueen tai ryhmän toimintaan.

Koska urheiluharrastus ei ole myytävä palvelu tai tuote niin kausimaksut eivät automaattisesti pääty hetkellä jolloin lopettaminen tapahtuu. Pelaajakohtaiset kausimaksu pohjautuvat joukkueen yhteisiin kustannuksiin, jotka ovat jaettu tasan pelaajien kesken. Kesken kauden lopettavan tai siirtyvän pelaajan maksamattomat maksut voisivat siksi pahimmillaan nostaa muiden jatkavien pelaajien kausimaksuja.  Tästä johtuen  pelaajan lopettaessa määräytyvät kausimaksut seuraavalla tavalla:

  • Jos pelaaja lopettaa maalis-huhtikuussa kilpailukauden (pelien) päättymisen jälkeen ja maksettuaan koko edeltävän kauden kausimaksun ei joukkue voi periä pelaajalta toukokuussa alkavan seuraavan pelikauden kausimaksuja.
  • Jos toukokuussa tai tämän jälkeen kauden aloittanut pelaaja lopettaa  kesällä ennen kilpailukauden (pelien) alkua voi joukkue periä pelaajalta kausimaksuja 30%  budjetoidusta koko kauden kausimaksusta.
  • Jos toukokuussa tai tämän jälkeen kauden aloittanut pelaaja lopettaa  syksyllä kilpailukauden (pelien) jo alettua voi joukkue periä pelaajalta kausimaksuja 70%  budjetoidusta koko kauden kausimaksusta.
  • Jos toukokuussa tai tämän jälkeen kauden aloittanut pelaaja lopettaa vuoden vaihtumisen jälkeen voi joukkue periä pelaajalta kausimaksuja 100%  budjetoidusta koko kauden kausimaksusta.
  • Edustusjoukkueen pelaajien kohdalla toimitaan pelaajasopimukseen mahdollisesti kirjattujen ehtojen mukaisesti.

Jos pelaajalla on hoitamattomia velvoitteita seuraa tai sen joukkueita kohtaan, ei seura tule hyväksymään ko. pelaajan pelaajasiirtoa muihin SSBL:n seuroihin ennen kuin velvoitteet ovat hoidettu kuntoon.

P10/T10-juniorit sekä tätä nuoremmat kortteliliiga ja perhesähly ikäryhmät

P10/T10-junioreissa ja tätä nuorempien korttelilliiga- ja perhesählyryhmissä lopettaminen astuu voimaan huoltajan informoitua nuorimpien lasten ryhmien laskutuksesta yhteisesti vastaava Sari Laaksosta (sari.laaksonen@fbcturku.net) kirjallisesti esim. sähköpostilla lopettamisesta. Tähän hetkeen katkeavat myös pelaajan kausimaksut. Kuitenkin mahdolliset jo laskutetut tai rästissä olevat kausimaksut säilyvät pelaajan ja hänen huoltajansa velvoitteina lopettamisen jälkeenkin. Jos ilmoitus lopettamisesta on unohtunut tehdä ja seura on tätä varten varannut paikan pelaajalle ryhmästä, on seuralla oikeus periä kausimaksun ensimmäinen erä korvauksena, koska varsinkin pienempien lasten rajoitetun kokoisiin ryhmiin olisi voinut olla muita tulijoita.