FBC Turun P12-junioreiden eli 2013-syntyneiden poikien joukkue jatkaa toimintaansa tällä kaudella elokuun alussa ja kausi jatkuu kesäkuuhun 2025.

Joukkue on jaettu kolmeen eri tasoryhmään.

Motivoituneisiin ja innokkaisiin ryhmiimme voi liittyä mukaan myös kauden aikanakin. Toimiakseen ryhmät tarvitsevat aina myös vanhempien vapaaehtoista panosta lastensa harrastukseen.

HARJOITUKSET

P12-pojat harjoittelevat kolme kertaa viikossa. Lisäksi on pelipäiviä ja turnauksia viikonloppuisin.

HARJOITUSAJAT

maanantai 18:00-19:00 (haastajat) ja 19:00-20:00 (kilpa) Hepokullan koulu – kartalla täällä 

tiistai 18:00-19:00 Bolt Garden – kartalla täällä

torstai 17:00-18:00 SB Areena – kartalla täällä

Lisäksi maalivahdeille järjestetään erillisiä yhteisiä maalivahtitreenejä.

ILMOITTAUTUMINEN HARJOITUKSIIN JA OTTELUIHIN

Ilmoittautuminen joukkueen tapahtumiin (harjoitukset ja pelit) tehdään MyClub sovelluksen kautta, jonka tunnukset saa ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä.

Pelejä varten P11-poikien ikäryhmä on jaettu kolmeksi peliryhmäksi: AHS (pelaa P11 haastaja -sarjaa), YHS (pelaa P11 ylempi haastaja -sarjaa) ja Kilpa (pelaa P12 ylempi haastaja -sarjaa). Sama pelaaja voi pelata useammassa ryhmässä ja tasoja voidaan muuttaa kesken kauden pelaajamäärästä ja pelaajan kehityksestä riippuen. Pelit ovat 4vs4 +maalivahdit.

Otteluohjelmat päivitetään MyClubiin.

Muistathan ilmoittautua peleihin ja harjoituksiin MyClubin kautta.

HARJOITUS/PELIPAITA

Kausimaksu pitää sisällään harjoituksissa käytettävän pelaajan nimellä varustetun paidan.

Lisäksi pelaajille hankitaan omakustannehintaisesti (n. 25 €/kpl) pelaajan nimellä ja numerolla varustetut pelipaidat 2 kpl (koti ja vieras). Varsinaiset pelipaidat pidetään mahdollisuuksien mukaan useita kausia käytössä.

MUUT VARUSTEET

Peleissä käytetään FBC Turun keltaisia Joman shortseja ja sukkia, joita myydään Intersport Myllyssä. Myös treeneissä on suositeltavaa käyttää keltaisia shortseja ja sukkia.

Muina varusteina tarvitaan sisäpelikengät, juomapullo, suojalasit sekä tietenkin oikean mittainen maila. Huomioithan, että suojalasit ovat lapsilla pakolliset aina kun ollaan kentällä, oli sitten peli tai harjoitukset.
Lisätietoa mailojen mitoista – TÄÄLTÄ

Lisäksi on tilattu yhteistilauksina mm. verryttelyasuja, huppareita, takkeja, pipoja, lippiksiä yms. seuratekstiilejä. Kysy näistä lisää joukkueenjohtajalta!

Sovi etukäteen, jos tarvitset lainaksi lapsellesi mailan tai suojalasit. 

KAUSIMAKSU

P11-poikien kausimaksun hinta pelikaudella 2023-2024 on n.  630 € (laskutetaan kuukausittain). Maksun määrä voi muuttua kauden aikana, sillä sponsoreita saamalla alennamme kausimaksuja. Sponsoroinnit menevät suoraan P11-pojille, eli alentavat täysimääräisesti pelaajien kausimaksua.

Kausimaksu sisältää harjoittelun, pelit, pelien erotuomarit (=pelinohjaajat) ja lapsen nimellä varustetun harjoitus/pelipaidan. Kausimaksu pitää sisällään lapsen jäsenyyden FBC Turussa, jolla pääsee mm. veloituksetta FBC Turun runkosarjan kotiotteluihin.

MUUT KULUT

Lapselle tulee hankkia vakuutuksella varustettu lisenssi Suomisportista (n. 48 €). Valmentajat ja joukkueenjohtajat ohjeistavat tarvittaessa lisenssin hankkimisessa.

Joukkue tekee kauden aikana muutamia sarjaturnausten ulkopuolisia turnausmatkoja, joiden kustannukset jaetaan tasan turnaukseen osallistuneiden kesken. Turnauksiin osallistuminen on vapaaehtoista.

FBC Turku järjestää kerran kaudessa seuran kaikkien junioripelaajien yhteisen varainkeruukampanjan, johon osallistuminen on pakollista jokaiselle junioripelaajallemme. Tuotto käytetään täysimääräisesti junioritoiminnan hyväksi. Varainkeruuna kaudella 2023-2024 järjestämme tavara-arpajaiset ja jokaisen junioripelaajamme tulee myydä tätä varten viisi viiden euron hintaista arpaa.

tervetuloa TUTUSTUMAAN UUTEEN HARRASTUKSEEN!

Harjoituksissa voi käydä kahden viikon ajan maksutta tutustumassa. Huomioithan, että kokeilijalla ei ole vakuutusta ennen kuin lisenssi on hankittu. Kesken kautta aloittaville pelaajille kausimaksu sovitaan tapauskohtaisesti aloitus ajankohdan mukaan.

Ole yhteydessä valmentajiin tai joukkueenjohtajiin, niin tiedämme odottaa uutta innokasta pelaajaa mukaan joukkoomme!

VALMENTAJAT

Jaakko Ilvonen (päävalmentaja)
jaakko.ilvonen@fbcturku.net
050 4667937

Pasi Ikonen
Niko Lehtonen
Jari Salonen
Tapio Hatulainen
Antti Pakula
Jukka Vuohijoki

Joukkueenjohtajat

Tapio Hatulainen
tapio.hatulainen@fbcturku.net
0400 639 642

Jari Salonen
jari.salonen@fbcturku.net
050 467 7306

RAHASTONHOITAJA

Iiro Lehtinen
iiro.lehtinen@fbcturku.net

Aloittaminen ja liittyminen joukkueeseen

Jos pelaaja ei ole aiemmin pelannut salibandya Salibandynliiton alaisessa virallisessa seurassa voi pelaaja liittyä mukaan suoraan FBC Turun toimintaan. Ilmoittautumien tapahtuu ”ILMOITTAUTUMINEN JOUKKUEISIIN” -painikkeesta, josta ohjataan FBC Turun käyttämään MyClub -jäsenrekisterisovellukseen.

Siirtyminen FBC Turkuun

Mikäli pelaaja on aiemmin pelannut jossakin joukkueessa ja haluaa jatkossa pelata FBC Turussa tulee hänestä kokeilujakson jälkeen tehdä Salibandyliiton pelaajasiirto. FBC Turku hoitaa kaikkien seuraan siirtyvien pelaajien siirrot keskitetysti.  Otathan yhteyttä joukkueenjohtajaan tai seuran toimistoon asian tiimoilta. Liity tätä ennen kuitenkin joukkueeseen ”ILMOITTAUTUMINEN JOUKKUEISIIN” -painikkeesta, jotta seuralla on pelaajasiirron tekemiseen tarvittavat yhteystiedot.

Aikuispelaajat sekä T12 ja P12-juniorit ja tätä vanhemmat junioripelaajat

Pelaajan tai pelaajan kausimaksuista vastaavan huoltajan tulee informoida kirjallisesti esim. sähköpostilla joukkueen toimihenkilöille lopettamisesta. Tämä päiväys määritellään ns. irtisanoutumiseksi joukkueen toiminnasta. Jos lopettaneeksi ilmoitettu pelaaja kuitenkin osallistuu joukkueen toimintaan vielä tämän jälkeen, katsotaan lopettaminen alkavaksi siitä tosiasiallisesta hetkestä, kun pelaaja ei enää ole osallistunut joukkueen tai ryhmän toimintaan.

Koska urheiluharrastus ei ole myytävä palvelu tai tuote niin kausimaksut eivät automaattisesti pääty hetkellä jolloin lopettaminen tapahtuu. Pelaajakohtaiset kausimaksu pohjautuvat joukkueen yhteisiin kustannuksiin, jotka ovat jaettu tasan pelaajien kesken. Kesken kauden lopettavan tai siirtyvän pelaajan maksamattomat maksut voisivat siksi pahimmillaan nostaa muiden jatkavien pelaajien kausimaksuja.  Tästä johtuen  pelaajan lopettaessa määräytyvät kausimaksut seuraavalla tavalla:

  • Jos pelaaja lopettaa maalis-huhtikuussa kilpailukauden (pelien) päättymisen jälkeen ja maksettuaan koko edeltävän kauden kausimaksun ei joukkue voi periä pelaajalta toukokuussa alkavan seuraavan pelikauden kausimaksuja.
  • Jos toukokuussa tai tämän jälkeen kauden aloittanut pelaaja lopettaa  kesällä ennen kilpailukauden (pelien) alkua voi joukkue periä pelaajalta kausimaksuja 30%  budjetoidusta koko kauden kausimaksusta.
  • Jos toukokuussa tai tämän jälkeen kauden aloittanut pelaaja lopettaa  syksyllä kilpailukauden (pelien) jo alettua voi joukkue periä pelaajalta kausimaksuja 70%  budjetoidusta koko kauden kausimaksusta.
  • Jos toukokuussa tai tämän jälkeen kauden aloittanut pelaaja lopettaa vuoden vaihtumisen jälkeen voi joukkue periä pelaajalta kausimaksuja 100%  budjetoidusta koko kauden kausimaksusta.
  • Edustusjoukkueen pelaajien kohdalla toimitaan pelaajasopimukseen mahdollisesti kirjattujen ehtojen mukaisesti.

Jos pelaajalla on hoitamattomia velvoitteita seuraa tai sen joukkueita kohtaan, ei seura tule hyväksymään ko. pelaajan pelaajasiirtoa muihin SSBL:n seuroihin ennen kuin velvoitteet ovat hoidettu kuntoon.

T10 ja P11-juniorit ja tätä nuoremmat salibandykoulu ja perhesähly ikäryhmät

F-junioreissa, salibandykouluissa ja lapsi-aikuisryhmissä lopettaminen astuu voimaan huoltajan informoitua ryhmän toimihenkilöitä ja kaikkien nuorimpien lasten ryhmien laskutuksesta vastaava Sari Laaksosta (sari.laaksonen@fbcturku.net) kirjallisesti esim. sähköpostilla lopettamisesta. Tähän hetkeen katkeavat myös pelaajan kausimaksut. Kuitenkin mahdolliset jo laskutetut tai rästissä olevat kausimaksut säilyvät pelaajan ja hänen huoltajansa velvoitteina lopettamisen jälkeenkin. Jos ilmoitus lopettamisesta on unohtunut tehdä ja seura on tätä varten varannut paikan pelaajalle ryhmästä, on seuralla oikeus periä kausimaksun ensimmäinen erä korvauksena, koska varsinkin pienempien lasten rajoitetun kokoisiin ryhmiin olisi voinut olla muita tulijoita.