Pari voittoa piti 04-pojat taistelussa D1-haastajasarjan loppuhuipentumapaikasta

Share |
05.03.2017

Sunnuntaina saavuttiin taas aamuvarhaisella Gardenille.
Aina yhtä reippaiden vanhempien laittaessa puffettia kuntoon ja viimeistellessä hallin turnauskuntoon suorittivat pojat alkuverryttelyn Tanen johdolla sen verran huolella, että jokainen oli heti ottelun alusta hereillä.
Vastustajaksi saapunut SB Naantali oli käytännössä koko ottelun ajan altavastaajana, vaikka pieni heikko hetkikin ottelun sisään mahtui. Viime hetkillä vastustaja otti vielä maalivahdin pois yrittäen kuudella kavennusta, mutta homma päättyi niin kuin kovin useasti näissä tilanteissa Vernerin laukoessa pallon tyhjiin. 
BeeCeelle ansaittu 5-2 voitto.

Toinen peli Kaarinan Karhuja vastaan alkoi hermostuneesti, vaikka Veikko avasikin maalihanat jo puolen minuutin pelin jälkeen. Pelipaikkoja muutettiin hieman tähän otteluun ja se varmasti aiheutti alkuun pientä epävarmuutta. Näillä hetkillä kuitenkin Lauri maalilla oli "pomminvarma" ja maali pysyi puhtaana.

Ottelun edetessä kävi selväksi se, että pakiksi tällä kaudella ensimmäistä kertaa siirretty Oskari Keiramo oli kuin luotu uuteen rooliinsa ja pakkikaverina pelannut Juho täydensi oivallisesti pakettia. Erinomaisesti pelasivat myös pakkiparit Roni-Kassu ja Matias-Joonas.
Muutoinkin joukkue noudatti kaksi jälkimmäistä erää likipitäen täydellisesti valmentajien luomaa taktiikkaa ja liike kentällä oli ehkä kauden parasta. Pallo pyöri jatkuvasti pitkiä aikoja Karhujen päädyssä ja jokainen kenttä pääsi myös maalien makuun.
Valmennuksen näkökulmasta iloa aiheutti juurikin sovitun systeemin noudattaminen.
Tarkoituksena oli lähteä omasta päästä nopealla pakki-pakki puolenvaihdolla ja avata joko pitkällä syötöllä kärjelle, tai sentterille keskelle. Jokainen viisikko onnistui avaamaan peliä mallikkaasti ja eritoten Oliverin erinomaisen pelisilmän ja pallonkäsittelytaidon ansiosta Karhujen karvaus suorastaan murskattiin hänen toimestaan.

Viisikkojen valtava into hoitaa puolustustehtävät kunnialla jäi myös mieleen. Tässä kohtaa pitää nostaa Emil Dahl esiin, joka hurjalla liikkeellä useamman kerran sai ns. takakarvattua pallon vastustajalta takaisin. Valmentajana nostan hattua myös senttereille Joona ja Emil K, jotka ottelusta toiseen pitävät kunnia-asianaan, että omaan päähän ei ropise maaleja omalta tontilta.

Viimeisenä nostona otetaan vielä esiin Eetu. Vasta muutama peli hyökkääjänä ja sielläkin välillä keskellä ja välillä taas laidassa. Eetu on ihan uudesti syntynyt ja hänen palonsa tehdä maaleja on valtava. Tänäänkin onnistuminen taas molemmissa peleissä, hienoa!

Tulostaululla olleet loppulukemat 6-1 olisivat voineet olla vielä suuremmatkin.

Toivotaan, että viikon päästä tuplaturnauksissa jatketaan juuri siitä mihin sunnuntaina jäätiin. 

23.09.2018"Ronssia" reissulta
02.08.2018Ultimate Ears Floorball Cup valtaa Turun Salibandyareenan
18.03.2018D1 pojat varmistivat paikan Eliittisarjan jatkopeleissä
21.10.2017D1-pojat Eliittisarjaan!
07.10.2017Eliitin karsinta käyntiin Turussa ja Porissa
07.09.2017D1 pojat järjestävät kovatasoisen turnauksen tänä viikonloppuna
29.08.2017D1 pojat menevät täysillä eteenpäin
10.04.2017D1- (2004 synt.) poikien try out-jakso 23-26.5.
05.03.2017Pari voittoa piti 04-pojat taistelussa D1-haastajasarjan loppuhuipentumapaikasta
03.03.2017Kaikki sunnuntaina Gardenille kannustamaan nollanelosia!

Siirry arkistoon »