Santtu Ylänen siirtyy Beeceen maalinsuulle

Share |
26.04.2018

FBC Turun maalivahtiosasto on tulevaan kauteen nyt kasassa, kun Santtu Ylänen saapuu TPS:n liigajoukkueesta kamppailemaan peliajasta Jouni Savosen ja Aleksi Sillantaan kanssa. Tepsissä maajoukkuevahti Pyry Luukkonen on viime vuosina vienyt leijonanosan torjuntavastuusta ja juuri peliajan perässä Ylänen nyt saapuu keltapaitojen veräjälle.

- Beeceessä on hyvä boosti nyt päällä ja on hieno liittyä mukaan ryhmään. Tottakai sitä maalivahti tarvitsee peliaikaa kehittyääkseen ja se oli iso syy siirtoon, mutta ei se nytkään tule itsestään selvyytenä. Vaatii alle paljon päävalmentajamme toitottamaa laadukasta arkitekemistä, kun kassariosasto tuntuu olevan täällä jo valmiiksi hyvässä kunnossa, kehaisi Ylänen uusia virkaveljiään.

Tepsin kasvatti kuuluui juniorivuosinaan myös nuorten maajoukkuerinkiin, mutta varsinainen läpimurto on miesten tasolla vielä tekemättä. Alunperin Forssasta lähtöisin oleva Ylänen on ollut aina päämäärätietoinen ja tunnollinen treenaaja, joten varmasti voidaan odottaa nälkäistä kaveria maalinsuulle kolmen pääosin liigapenkillä vietetyn kauden jälkeen. Samoilla linjoilla on myös päävalmentaja Perttu Kytöhonka:

- Santtu on minulle erittäin tuttu TPS-ajoiltani. Hän on aina ollut kova ja intensiivinen kilpailija. Voin kuvitella miten vaikea tilanne pelaamista rakastavalle kaverille on ollut viime vuodet, kun edessä on ollut yksi Suomen parhaimmista maalivahdeista. Tästä huolimatta, aika kun Santtu on sen tilaisuuden saanut, hän on onnistunut.

Kiitokset myös Tepsin suuntaan, joka lainasi koko kauden kattavalla sopimuksella peliaikaa janoavan veskarin naapurille, kun sille tuli tontille tyhjiö Christian Del Castillon joutuessa päättämään peliuransa valitettavaan kolmanteen leikkausta vaatineeseen polvivammaan. Terveisiä Castille sinne Aurinkorannikon lämpöön!

- Odotan, että saamme Santusta erittäin kunnianhimoisen ja tärkeän palasen tähän meidän kokonaisuuteen, päättää Kytöhonka.

Lisää pelaajauutisia on lupa odotella jo ihan pian, joten pysykää kuulolla.

Lue myös Aamuset-kaupunkimedian juttu Santusta muutaman viikon takaa: 
Jälkipeli: Joukkueen tärkein pelaaja löytyy vaihtopenkiltä


Ylanen-2.jpg


18.01.2019OTTELURUUHKA JATKUU TUPLAVIIKONLOPULLA
17.01.2019FBC Turun ja TPS:n välillä pelaajaliikennettä siirtorajan kynnyksellä
15.01.2019OTTELULEHTINEN KE 16.1. TOR-PELIIN
11.01.2019Ehjä esitys tähtäimessä Raumalle
08.01.2019OTTELULEHTINEN KE 9.1. RANGERS-PELIIN
07.01.2019STENFORSIN KAUSI OHI - EEMELI PELTONEN UUTENA MUKAAN
05.01.2019OTTELULEHTINEN LA 5.1. NST-PELIIN
04.01.2019Vuosi käyntiin revanssi tähtäimessä
20.12.2018LAUANTAIN CUPIN PUOLIVÄLIERÄÄN VAHVISTUNEELLA VALMENNUKSELLA
24.11.2018OTTELULEHTINEN 24. ja 25.11. KOTIPELEIHIN

Siirry arkistoon »