Santtu Ylänen siirtyy Beeceen maalinsuulle

Share |
26.04.2018

FBC Turun maalivahtiosasto on tulevaan kauteen nyt kasassa, kun Santtu Ylänen saapuu TPS:n liigajoukkueesta kamppailemaan peliajasta Jouni Savosen ja Aleksi Sillantaan kanssa. Tepsissä maajoukkuevahti Pyry Luukkonen on viime vuosina vienyt leijonanosan torjuntavastuusta ja juuri peliajan perässä Ylänen nyt saapuu keltapaitojen veräjälle.

- Beeceessä on hyvä boosti nyt päällä ja on hieno liittyä mukaan ryhmään. Tottakai sitä maalivahti tarvitsee peliaikaa kehittyääkseen ja se oli iso syy siirtoon, mutta ei se nytkään tule itsestään selvyytenä. Vaatii alle paljon päävalmentajamme toitottamaa laadukasta arkitekemistä, kun kassariosasto tuntuu olevan täällä jo valmiiksi hyvässä kunnossa, kehaisi Ylänen uusia virkaveljiään.

Tepsin kasvatti kuuluui juniorivuosinaan myös nuorten maajoukkuerinkiin, mutta varsinainen läpimurto on miesten tasolla vielä tekemättä. Alunperin Forssasta lähtöisin oleva Ylänen on ollut aina päämäärätietoinen ja tunnollinen treenaaja, joten varmasti voidaan odottaa nälkäistä kaveria maalinsuulle kolmen pääosin liigapenkillä vietetyn kauden jälkeen. Samoilla linjoilla on myös päävalmentaja Perttu Kytöhonka:

- Santtu on minulle erittäin tuttu TPS-ajoiltani. Hän on aina ollut kova ja intensiivinen kilpailija. Voin kuvitella miten vaikea tilanne pelaamista rakastavalle kaverille on ollut viime vuodet, kun edessä on ollut yksi Suomen parhaimmista maalivahdeista. Tästä huolimatta, aika kun Santtu on sen tilaisuuden saanut, hän on onnistunut.

Kiitokset myös Tepsin suuntaan, joka lainasi koko kauden kattavalla sopimuksella peliaikaa janoavan veskarin naapurille, kun sille tuli tontille tyhjiö Christian Del Castillon joutuessa päättämään peliuransa valitettavaan kolmanteen leikkausta vaatineeseen polvivammaan. Terveisiä Castille sinne Aurinkorannikon lämpöön!

- Odotan, että saamme Santusta erittäin kunnianhimoisen ja tärkeän palasen tähän meidän kokonaisuuteen, päättää Kytöhonka.

Lisää pelaajauutisia on lupa odotella jo ihan pian, joten pysykää kuulolla.

Lue myös Aamuset-kaupunkimedian juttu Santusta muutaman viikon takaa: 
Jälkipeli: Joukkueen tärkein pelaaja löytyy vaihtopenkiltä


Ylanen-2.jpg


12.08.2018Katusählyturnaus onnistuneesti päätökseen
10.08.2018Katusählyn 11.8. otteluohjelma
24.07.2018Beeceen treenipelit nyt selvillä
10.07.2018FBC Turun joukkue on nyt kasassa - Antti Hänninen mukaan valmennukseen
21.06.2018FBC Turku ja SBS Masku koulutusyhteistyöhön
13.06.2018Katusählyturnaus La 11.8. Turussa
10.06.2018FBC Turun divari-miehistö täydentyy neljällä pelaajalla
02.06.2018FBC Turku vahvistaa sentteriosastoaan Miikka Sokalla
09.05.2018FBC Turku ry. kevätkokous 21.5
02.05.2018Nuori hyökkääjä Joona Heiskanen siirtyy FBC Turkuun

Siirry arkistoon »