FBC Turun divari-miehistö täydentyy neljällä pelaajalla

Share |
10.06.2018

Toukokuun alusta harjoittelun tulevaan kauteen aloittaneen FBC Turun divarimiehistön rakennus on hyvällä mallilla, kun joukkueella on nyt sopimus 25 kenttäpelaajan ja 3 maalivahdin kanssa. Ryhmään on liittynyt kevään aikana myös neljä uutta julkaisematonta sopimuspelaajaa jotka päävalmentaja Perttu Kytöhonka esittelee alla:

- Kaikki neljä ovat minulle henkilökohtaisesti tuttuja ennestään, jokaista olen myös enemmän tai vähemmän valmentanut takavuosina. Juuso Forsman (-96) pystyy pelaamaan niin hyökkääjänä kuin puolustajana ja hänen rightin laukauksensa teki viime kaudella tuhoja IBK Medan paidassa kakkosdivarissa. TPS:n A-nuorten mestaruuskaudella hän oli runkosarjassa joukkueen paras maalintekijä. Daniel Lentonen (-91) puolestaan on jo hieman kokeneempaa osastoa, koutsasin aikanaan häntä jo kaudella 08-09 TPS:n B-junioreissa. Sittemmin pelit ovat jatkuneet TPS:n jälkeen alemmilla sarjatasoilla, mutta vahvuudet ovat säilyneet - kyseessä on todella taitava pallollinen pelaaja, joka kykenee pelaamaan sekä puolustajana että sentterinä ja hänellä on nälkää näyttää korkeammalla sarjatasolla mitä osaa.


Joukkue.jpg


- Akseli Härkönen (-99) ja Matias Kallio (-98) kuuluivat TPS:n A-nuorten runkopelaajiin ja ovat ikänsä puolesta vielä A-junnuja. He halusivat molemmat ottaa kuitenkin selkeän stepin eteenpäin pelaajina ja siirtyivät meille - aikuisten pääsarja on kuitenkin aikuisten pääsarja. Akseli on älykäs pallollinen puolustaja, joka tuppaa olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja linkittää ketjunsa peliä mainiosti. Matias puolestaan on härkämäinen rightin hyökkääjä, joka on kaikin puolin valmis miesten peleihin. Molemmat ovat tuttuja minulle TPS:n B-junnuista kaudelta 14-15 ja odotan, että kumpikin lyö itsensä läpi Divarissa.Pelaajarinkiä voidaan pitää varsin laajana, mutta pelejäkin on tarjolla nyt paljon, kun tulevalla kaudella FBC Turun miesten II-joukkue pelaa 2-divisioonassa ja joukkueiden välille tullaan tekemään farmisopimus. Myöskin seuran A-junioreiden tavoitteet ovat Divarissa ja yksittäisissä peleissä sekä huomioon on otettu myös joukkueen nuoriso-osaston kauden aikana alkavat varusmiespalvelukset.


Perttu-2.jpg
- Kaiken kaikkiaan joukkueen tilanne on mitä mainioin. Harjoittelu on sujunut hyvin ja ollaan edistytty siinä salibandyn pelaamisessa isoin askelin. Jengissä on paljon muutoksia - valmennus vaihtui ja joukkueeseen on tullut ehkä Beeceen historiaan peilaten poikkeuksellisen paljon uusia pelaajia. Tämän myötä, vaikka kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan, voimme odottaa kyllä myös kuoppia tiellemme. Joukkue vaikuttaa kuitenkin siinä määrin kunnianhimoiselta ja inspiroituneelta, että uskon että tervehdimme niitä vaikeuksiakin ilolla ja käytämme niiden tarjoamat haasteet hyväksemme, jatkoi Kytöhonka.

Joukkueen mukana on lisäksi harjoitellut muutama sopimukseton pelaaja joiden tilannetta tarkastellaan, kun pelaajien koulu- ja työkuviot ovat selvillä. Tämän lisäksi joukkuetta tullaan täydentämään ainakin yhdellä lajivalmentajalla ennen kauden alkua.

FBC Turun sopimustilanne 10.6.

8 Lentonen Daniel (Tre Ankkare)
9 Laaksonen Oskari
14 Hyytiäinen Jani (TPS)
16 Nurminen Joonas
17 Stenfors Mikko (TPS)
19 Keskitalo Antti
20 Forsman Juuso (IBK Meda)
21 Hämäläinen Miika
22 Räikkönen Juhana
23 Kokko Antti
24 Hoikkala Jussi
31 Savonen Jouni, mv
32 Sillantaka Aleksi, mv
44 Tuohi Eetu
47 Tammi Jussi
54 Ylänen Santtu, mv (TPS)
56 Heiskanen Joona (NST)
60 Härkönen Akseli (TPS A-jun.)
67 Kallio Matias (TPS A-jun.)
70 Sokka Miikka (Kloten-Bülach Jets)
71 Havia Aleksi
74 Manninen Matti
76 Lahti Aleksi
82 Tuominen Kalle
88 Urponen Santeri
89 Jäppilä Juhana
91 Pensikkala Jarno
97 Ervast Joakim

Toimihenkilöt

Kytöhonka Perttu, päävalmentaja
Salonen Teemu, fysiikkavalmentaja
Fälden Hannu, maalivahtivalmentaja
Halkio Henri, huoltaja
Hoikkala Vesa, huoltaja
Härkönen Pekka, huoltaja
Kajala Ari, joukkueenjohtaja
Vääri Antti, manageriTreenit.jpg
22.02.2019Pohjoisen tuplaviikonloppu määrittelee kevään asetelmia
15.02.2019OTTELULEHTINEN LA 16.2. NURMON JYMY-PELIIN
12.02.2019OTTELULEHTINEN KE 13.2. ERÄVIIKINGIT AKATEMIA-PELIIN
08.02.2019Ottelutauko päättyy Ruskeasuolla
23.01.2019OTTELULEHTINEN TO 24.1. ÅIF-PELIIN
18.01.2019OTTELURUUHKA JATKUU TUPLAVIIKONLOPULLA
17.01.2019FBC Turun ja TPS:n välillä pelaajaliikennettä siirtorajan kynnyksellä
15.01.2019OTTELULEHTINEN KE 16.1. TOR-PELIIN
11.01.2019Ehjä esitys tähtäimessä Raumalle
08.01.2019OTTELULEHTINEN KE 9.1. RANGERS-PELIIN

Siirry arkistoon »