Hyökkääjä Saku Hirmasto keltapaitoihin

31.08.2018

FBC Turku saa vielä kauden alla vahvistusta hyökkäyskalustoonsa, kun Espoosta Turkuun muuttava Saku Hirmasto tarttui pyydykseen. Salibandyliigakokemusta Oilersin ja Indiansin paidasta omaava juonikas hyökkääjä on mieluisa lisä päävalmentaja Perttu Kytöhongan palapeliin:

- Tämä on tällaisia hienon kaupungin etuja. Opiskelu vetää paikkakunnalle joskus yllättäviäkin pelaajia. Sain mutkan kautta tietää, että Saku on muuttamassa Turkuun ja olin häneen yhteydessä. Hän tuli ensin näytille ja vakuutuin siitä, että hänestä on joukkueelle iloa. Liigapelejä on alla jonkin verran ja vähän onnistumisiakin, mutta sellainen lopullinen läpimurto aikusten pääsarjassa jäi vielä tekemättä. Sitä lähdetään nyt yhdessä tässä rakentamaan.

Hirmasto.jpg




Treeneissä Hirmasto on nopeasti löytänyt paikkansa ja terävä laukaus on myös toiminut tehokkaasti. Turkukin on alkanut tuntua ihan kivalta mestalta.
- Tulin Turkuun opiskelujen perässä, kaupunki vaikuttaa todella kivalta. Beeceehen oli helppo tulla ja hyvältä tuntuu jo muutamien treenien pohjalta. On todella taitava ja iskukykyinen ryhmä kasassa, kommentoi Saku lyhytsanaisesti.


Aloitus.jpg


Kesän aikana on myös tapahtunut liikehdintää toiseen suuntaan, kun Kesäkuun alussa julkaistusta joukkueesta ovat siviilikiireiden vuoksi sivuun jääneet Antti Keskitalo sekä Jussi Tammi. Lisäksi Juhana Jäppilä siirtyi opiskelupaikan myötä Helsinkiin ja Daniel Lentosen vanhat vaivat estivät lopulta täysipainoisen treenaamisen ja myös hänen oli pakko jättäytyä sivuun.

- Alun alkuaan otettiin tähän aika iso porukka pelaajia, jopa liian monta. Meillä oli 27 kenttäpelaajaa, mutta samalla tiedostimme, että joku voi vielä jäädä syystä tai toisesta pois. Näin on nyt muutaman kohdalla käynyt, kommentoi Kytöhonka tilannetta.

Aksu.jpg



Alunperin varsin laajasta kokoonpanosta on näin muotoutunut kesän aikana melko normaalin pelaajamäärän rosteri joka on tiiviin harjoitusrupeaman myötä muotoutumassa joukkueeksi. Kauden alussa sivussa kokoonpanosta ovat varmuudella myös loukkaantuneiden kirjoissa olevat puolustajat Joonas Nurminen ja Eetu Tuohi joiden sairaslomien pituudesta ei tässä vaiheessa ole tarkempaa tietoa.

- Olemme muuttaneet tätä harjoittelua monessakin mielessä ja se vaatii aika lailla sitoutumista. Mielestäni on varsin asiallista, jos pelaaja itse huomaa ettei esim. töiden tai opiskelun takia pysty täysillä olemaan mukana, jää sitten sivuun. Jokainen joukkueen jättäneistä hoiti oman ruutunsa sen suhteen tyylillä, joten ei jäänyt mitään hampaankoloon, summasi Perttu tilanteen.

Lauantaina joukkue kohtaa Kupittaan Palloiluhallissa Latvian maajoukkueen ja sunnuntaina matkataan puolestaan Kirkkonummelle Rangersin vieraaksi. Näiden pelien lisäksi pelataan vielä kertaalleen Gardenilla, kun Rauman Salba saapuu vieraaksi viikon päästä perjantaina. Divarikausi starttaa Beeceen osalta 15.9. Lappeenrannassa ja kotiavaukseen 26.9. saadaan vieraaksi jälleen Salba.


TREENIPELI-SOME.jpg
23.06.2019Katusählyturnaus La 27.7. Rantakertun piha-alueella
05.06.2019Kevät kokous 12.6. Sport Gardenilla
06.05.2019Kausi päättyi palkitsemisiin
30.04.2019Antti Hopeanaula palaa keltapaitoihin
12.04.2019Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja
27.03.2019FBC Turun A-, B- ja C1-pojat kaudella 2019-2020
09.03.2019OTTELULEHTINEN LA 9.3. TIIKERIT -PUDOTUSPELIIN
01.03.2019RUNKOSARJA PÄÄTÖKSEEN PALOKASSA
22.02.2019Pohjoisen tuplaviikonloppu määrittelee kevään asetelmia
15.02.2019OTTELULEHTINEN LA 16.2. NURMON JYMY-PELIIN

Siirry arkistoon »