Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

12.04.2019

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla. Vuodenvaihteessa Kytöhongan valmennusryhmään liittyneen Santeri Raatarilan sopimus on monivuotinen ja edustusjoukkueen päävalmentajan pestin lisäksi vastuualueisiin kuuluu myös juniorivalmennuksen tehtäviä. Raatarila on aiemmin toiminut päävalmentajana Josban divarijoukkueessa.

kaksikko.jpg
- Olen viihtynyt organisaatiossa erittäin hyvin ja saanut keskittyä loistavien taustojen myötä valmentamiseen täysipainoisesti, josta kiitos kaikille. Oma tapani tehdä tätä valmentamista on kuitenkin melko intensiivinen ja kuluttava. Tässä on kolme kautta divaria takana, divariin kuuluvine käänteineen. Pitkällisten pohdintojen myötä päätin olla käyttämättä sopimukseni optiovuosia ja ottaa samalla breikkiä seuravalmentamisesta.

Uuden päävalmentajan valinnassa ja tulevan kauden joukkueen rakentamisessa on myös Kytöhonka ollut vahvasti mukana.

- Pohdintaa helpotti tieto siitä, että joukkue jää aivan erinomaisiin käsiin ja aloittamamme työ saa luonnollista jatkuvuutta Santerin hypätessä päävalmentajan puikkoihin. Tällainen toimintakulttuurin murroskausi tuo aina omat haasteensa mukanaan, mutta joukkueessa on syntynyt selkeä oivallus ja halu mennä eteenpäin niin yksittäisten pelaajien kohdalla kuin jenginäkin. Povaan vahvaa kautta Keltaiselle sukellusveneelle, jatkoi Kytöhonka.


Santeri.jpg
Uusi päävalmentaja on luonnollisesti innoissaan ja virtaa täynnä aloittamassa uudessa pestissään:
- Kiitos seuralle luottamuksesta. Kun hyppäsin viime joulukuussa mukaan valmennustiimiin, niin huomasin heti, että tämä on sellainen ympäristö, missä haluan tehdä valmennustöitä jatkossakin. Iso kiitos myös Pertulle päättyneestä kaudesta.

Menneellä kaudella keltapaidoissa moni asia laitettiin uusiksi ja samoja linjoja lähtee Raatarila nyt jalostamaan toki tuoden mukaan myös omia mausteita.
- Päättynyt kausi oli tämän seurassa käynnistyneen uuden prosessin "vuosi nolla" ja nyt pääsemmekin jatkamaan oikeastaan juuri siitä, mihin kauden päättyessä jäimme. Olemme seurana ja joukkueena varsin mielenkiintoisessa vaiheessa ja odotankin innolla tulevaa kautta.

Joukkueen rakentaminen tulevaan kauteen on hyvässä vauhdissa ja sopimusuutisia pelaajiin ja valmennusryhmään liittyen on luvassa lähiaikoina.
21.10.2019OTTELULEHTINEN KOOVEE JA PIRKAT -PELEIHIN
17.10.2019FBC Turku nousi Suomen kymmenen suurimman salibandyseuran joukkoon
12.10.2019TUPLAVIIKONLOPPU TIEN PÄÄLLÄ
06.10.2019OTTELULEHTINEN SU 6.10. JOSBA -OTTELUUN
02.10.2019OTTELULEHTINEN TO 3.10. M-TEAM -OTTELUUN
18.09.2019OTTELULEHTINEN KE 18.9. EV AKATEMIA -OTTELUUN
13.09.2019Edustusjoukkueen kausi käyntiin kahden uudistuneen joukkueen kohtaamisella
11.09.2019Beecee on valmiina Divariin
11.09.2019Solidsport näyttää kaikki Divariottelut
01.09.2019KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT

Siirry arkistoon »