Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

12.04.2019

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla. Vuodenvaihteessa Kytöhongan valmennusryhmään liittyneen Santeri Raatarilan sopimus on monivuotinen ja edustusjoukkueen päävalmentajan pestin lisäksi vastuualueisiin kuuluu myös juniorivalmennuksen tehtäviä. Raatarila on aiemmin toiminut päävalmentajana Josban divarijoukkueessa.

kaksikko.jpg
- Olen viihtynyt organisaatiossa erittäin hyvin ja saanut keskittyä loistavien taustojen myötä valmentamiseen täysipainoisesti, josta kiitos kaikille. Oma tapani tehdä tätä valmentamista on kuitenkin melko intensiivinen ja kuluttava. Tässä on kolme kautta divaria takana, divariin kuuluvine käänteineen. Pitkällisten pohdintojen myötä päätin olla käyttämättä sopimukseni optiovuosia ja ottaa samalla breikkiä seuravalmentamisesta.

Uuden päävalmentajan valinnassa ja tulevan kauden joukkueen rakentamisessa on myös Kytöhonka ollut vahvasti mukana.

- Pohdintaa helpotti tieto siitä, että joukkue jää aivan erinomaisiin käsiin ja aloittamamme työ saa luonnollista jatkuvuutta Santerin hypätessä päävalmentajan puikkoihin. Tällainen toimintakulttuurin murroskausi tuo aina omat haasteensa mukanaan, mutta joukkueessa on syntynyt selkeä oivallus ja halu mennä eteenpäin niin yksittäisten pelaajien kohdalla kuin jenginäkin. Povaan vahvaa kautta Keltaiselle sukellusveneelle, jatkoi Kytöhonka.


Santeri.jpg
Uusi päävalmentaja on luonnollisesti innoissaan ja virtaa täynnä aloittamassa uudessa pestissään:
- Kiitos seuralle luottamuksesta. Kun hyppäsin viime joulukuussa mukaan valmennustiimiin, niin huomasin heti, että tämä on sellainen ympäristö, missä haluan tehdä valmennustöitä jatkossakin. Iso kiitos myös Pertulle päättyneestä kaudesta.

Menneellä kaudella keltapaidoissa moni asia laitettiin uusiksi ja samoja linjoja lähtee Raatarila nyt jalostamaan toki tuoden mukaan myös omia mausteita.
- Päättynyt kausi oli tämän seurassa käynnistyneen uuden prosessin "vuosi nolla" ja nyt pääsemmekin jatkamaan oikeastaan juuri siitä, mihin kauden päättyessä jäimme. Olemme seurana ja joukkueena varsin mielenkiintoisessa vaiheessa ja odotankin innolla tulevaa kautta.

Joukkueen rakentaminen tulevaan kauteen on hyvässä vauhdissa ja sopimusuutisia pelaajiin ja valmennusryhmään liittyen on luvassa lähiaikoina.
23.06.2019Katusählyturnaus La 27.7. Rantakertun piha-alueella
05.06.2019Kevät kokous 12.6. Sport Gardenilla
06.05.2019Kausi päättyi palkitsemisiin
30.04.2019Antti Hopeanaula palaa keltapaitoihin
12.04.2019Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja
27.03.2019FBC Turun A-, B- ja C1-pojat kaudella 2019-2020
09.03.2019OTTELULEHTINEN LA 9.3. TIIKERIT -PUDOTUSPELIIN
01.03.2019RUNKOSARJA PÄÄTÖKSEEN PALOKASSA
22.02.2019Pohjoisen tuplaviikonloppu määrittelee kevään asetelmia
15.02.2019OTTELULEHTINEN LA 16.2. NURMON JYMY-PELIIN

Siirry arkistoon »