TÄRKEÄ TUPLAVIIKONLOPPU KUPITTAALLA

14.11.2019

Aina yhtä tasainen Divari puskee jo hiljalleen kohti puolivälin krouvia, joten asetelmien haku kevättä kohti on kovassa käynnissä. Beeceellä on takana kaksi heikompaa ottelua, joten kun Rangers ja NST saapuvat vierailulle, olisi pistepotin kartuttamiselle tarvetta.

Marraskuu ei startannut toivotusti, kun Porin Urheilutalon lauantai-illan sirkus kääntyi kolmannen erän lopun kaunistelujen jälkeen kotijoukkueelle peräti 9-2. Maalinteon haasteet siis jatkuivat, ja tähän on varmasti joukkueen valmennuksessa käännetty katseet tulevaa viikonloppua kohti mentäessä. Treenikoostumusten perusteella myös kentällisiin on tulossa pieniä viilauksia ja erityisesti kärkikenttien hyökkäyspään onnistumiset ovat varmasti Raatarilan valmennustiimin agendalla, kun tavoitteena on nousta kohti kärkisijoja. Tällä hetkellä sarjasijoitus on kahdeksas, mutta esimerkiksi kolmannelle sijalle on matkaa vain neljä pistettä. Perinteisen tiukkaa Divari-kautta siis eletään.

MANNINEN_RANGERS2.jpg

Sarjataulukosta muutaman pykälän korkeammalta löytyvä Rangers on niin ikään aloittanut marraskuun tappioiden merkeissä, kun ensin Loviisan Tor haki pisteet Kirkkonummelta ja tämän jälkeen M-Team oli Ruskeasuolla parempi lukemin 10-6. Perjantaina molemmilla joukkueilla on siis yhteinen agenda kurssin kääntämisestä ja Kupittaalla nähdään varmasti kaksi keskittynyttä hyvin organisoitua ryhmää.


Viime kaudella runkosarjan voittaneen taitavan joukkueen pistepörssin viiden kärki sisältää tuttuja nimiä: Samuli Alaluusua (4+12), Erik Helenius (4+8), Mikko Ollikainen (10+1), Emil Vehanen (7+2), Justus Mustonen (4+5).

- Perjantaina saadaan vastaan aina yhtä mielenkiintoinen Rangers. Heidän hyökkäyspelinsä on varsin oivaltavaa ja jos meillä esimerkiksi puolustaessa etäisyydet venyvät liikaa, niin ollaan kyllä isoissa ongelmissa heidän kanssaan. Uskoisin, että ottelusta tulee varsin viihdyttävä ja toivottavasti jokunen katsoja eksyy Kupittaallekin, vaikka samaan aikaan pelataan muitakin melko mielenkiintoisia palloiluotteluja, kommentoi päävalmentaja Santeri Raatarila viitaten Suomen jalkapallomaajoukkueen Liechtenstein-mittelöön.SOKKA_NST.jpg

Myös sunnuntaina vastaan asettuva NST on aloittanut marraskuunsa tappiolla ja löytyy sijalta 13. Lappeenrantalaisten riveistä poistui kesällä monia konkareita, mutta pallollisesti kyvykästä nuorta ryhmää ei sovi missään nimessä aliarvioida. Ykköskentän tutkapari Jesse-Samuli Huppunen (14+9) ja Juuso Kekki (18+7) löytyvät koko sarjan pistepörssin kärkisijoilta. Kaksikon rooli joukkueessa on ollut toistaiseksi melkoinen, sillä heidän käsialaansa on siis peräti 32 joukkueen 55:sta maalista.


Peli kerrallaan mennään, painottaa Raatarila.

- Sunnuntain NST-ottelua ei olla vielä sen kummemmin mietitty, mutta vastaan tulee jonkin verran viime kaudesta uusiutunut joukkue, jossa tulosvastuu on kuitenkin levännyt pitkälti tiettyjen pelaajien harteilla. Heidän ykköskentästään löytyykin tähän sarjaan erittäin kovia pelimiehiä, jotka myös roikkuvat pistepörssin kärkisijoilla. Tästä huolimatta he ovat myös joukkueena varmasti sellainen porukka, joka tulee nostamaan tasoaan kauden edetessä.

FBC Turku – Rangers, pe 15.11. klo 18:30, Kupittaan palloiluhalli
FBC Turku – NST, su 17.11. klo 16:00, Kupittaan palloiluhalli

Mikäli et pääse paikan päälle, SolidSport palvelee tuttuun tapaan livestreamin merkeissä.


FBC-TURKU-TAPAHTUMAKUVA-RANGERS-2019.jpg


17.01.2020Edustusjoukkue hakee runkosarjan lopun asetelmia Itä-Suomesta
03.01.2020 15:00FBC Turku ja Enhanced Esport yhteistyöhön
03.01.2020AMPPARINIPPU SAAPUU LAUANTAINA KUPITTAALLE
12.12.2019EräViikingit Akatemian vieraaksi vuoden viimeiseen
07.12.2019Kärkikamppailu huipentaa Kupittaan syyskauden
29.11.2019KAKSI HYVÄVIREISTÄ ISKEVÄT YHTEEN VANTAALLA
22.11.2019KELTAISET LOVIISAAN VIERASTILASTOA KOHENTAMAAN
14.11.2019TÄRKEÄ TUPLAVIIKONLOPPU KUPITTAALLA
01.11.2019PORI, LAUANTAI-ILTA, URHEILUTALO
21.10.2019OTTELULEHTINEN KOOVEE JA PIRKAT -PELEIHIN

Siirry arkistoon »